Agónie papírových hlav a Bidenovo poselství

Snaha zakázat “všechny tyhlety internety“, je reakcí na trend decentralizace a smrtelnou křečí papírové pyramidy oficiální moci.

Cecílie Jílková
Cecílie Jílková

Někteří lidé chtějí, aby planeta byla zdravější. Někteří lidé chtějí, aby nikdo nekladl překážky lásce všeho druhu. Někteří lidé chtějí, aby chudoba zmizela. Někteří lidé chtějí, aby všude byl mír. Způsoby, jak k těmto cílům dojít, jsou v představách různých lidí různé a především se liší informace, na kterých si své teorie stavíme.

→ Čtete pokračování na serveru Blogosvět.

3.5 8 hlasy
Hodnocení článku
10 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Georg
Georg
před 1 měsícem

Paní Cecílie, velmi si vážím Vaší maminky, která je nejen dobrá spisovatelka, ale je ženou, která nezměnila, nezahodila svoje zásady, což prokázala, jak v minulém režimu a nyní za současného režimu. Vůbec Vám neberu Vaše názory, dle mě i mnohé iluze, které jste nám přiblížila ve svém článku na NR. Opět, vůbec nezpochybňuji… Číst vice »

Georg
Georg
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Georg

A “koneckonců” nechtějí také to nejlepší pro svůj národ ? To je velké zjednodušení, doporučuji Vám alespoň nahlédnout do obsáhlých publikací prof.Krejčího, Geopolitika Ruska, Geopolitika Číny, tam je toho hodně o “zájmech”. Takže, kdybychom se pokusili touto Vaší metodou pochopit alespoň ony státníky, tak nedojdeme k ničemu. Proč ? Možná jen proto,… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 1 měsícem

“Narozen 4. července” Deset dnů po 248. narozeninách se nám v USA dějí věci – prezidenti na odstřel! Jak symbolické, když toto výročí se shoduje s dobou oběhu Pluta kolem Slunce-přeloženo: Pluto se poprvé vrátilo do bodu, kde stálo v době vzniku USA. Pluto, objeveno v době nástupu Hitlera, představuje – stejně jako plutonium – konstrukci nebo… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

A my dnes velmi symbolicky můžeme vidět sebedestrukci USA a velmi výstižný je k tomu obrázek s popiskem:
“Svobodné volby ve svobodné zemi”:
comment image

Pragmatičtěji vzato ale za střelbou opět stojí Putin, který přece by radši Bidena – a opět obrázek:
comment image
Obrázky ze zdroje
https://colonelcassad.livejournal.com/9264977.html

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Titulek článku je dnes až vizionářsky výstižný – je to agónie, ale především USA a celého Západu. Bohužel, v agónii je celé lidstvo: zrovna včera se objevila informace, že mnoho Čechů nemá problém se stejnopohlavním manželstvím ani s výchovou dětí v takovém svazku. A když už jsem výše zabrousila do astrologie, tak mi nedá nevložit,… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

PS: Ty rychle obíhající “tečky” uprostřed (Měsíc, Merkur, Venuše) ve srovnání s tím vnějším cyklem Saturna, to mi dnes přijde opět jednou trefné – davy budou pár dnů/týdnů rozebírat “supr” informaci o Trumpovi, zatímco pro Globalisty je to jen epizoda. Aneb platí to klasické o účelově řízené ztrátě periferního vidění: “Zaměřte se na… Číst vice »

Naposledy upraveno před 1 měsícem uživatelem Pozorovatelka
Ludvik
Ludvik
před 1 měsícem

Po dnešku zřejmě bude vše jinak… VIDEO !!! Действительно, Трампа спасла случайность… Вернее, поворот головы в последний момент. Это очень хорошо видно на этом видео. Если бы за мгновение до выстрела Трамп не повернул голову, то вместо касательной (по уху) траектория пули была бы точно в голову (в заднюю ее… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 1 měsícem

Milá Cecílie, on ten Joe Biden je vlastně chudák. Kdysi přišel přišel při autonehodě o manželku a syna. Pak mu přeskočilo. Adolfu Hitlerovi taky přeskočilo po britském plynovém útoku. Mějte s nimi soucit.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem

Nebude to tim,ze zadna demokracie neexistuje a diky internetu to zaznamenava cim dal vice lidi? Myslim,ze to je to cemu chteji tou cenzurou zabranit
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zakulisi-Predvecer-velke-valky-Trump-do-Bileho-domu-plan-za-100-milionu-dolaru-758271

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Pochopili ste jak to maji ti miliardari vymyslene? Oni zaplati kampan a my blbci jim pak zaplatime to,co chteji…Je to totiz jinak nad jejich moznosti