Agitační beseda praporu AZOV v Praze pod záštitou Lipavského! (DOPLNĚNO)

Fanoušci praporu Azov se pokračování jejich turné, tentokrát v Praze přece jen dočkají!

Zatímco Německo mající s fašismem a nacismem bohaté zkušenosti si dovolilo vojenské jednotce AZOV do níž směřují neonacisté, obdivovatelé Adolfa Hitlera, či příznivci extremistů vystavit stopku a agitační besedy v německých městech zrušit, pražské vystoupení příslušníků AZOV dne 31.7.2024 se zrušit nepodařilo. Výzva europoslankyně K. Konečné směřující ministru zahraničních věcí J. Lipavskému k distancování  české vlády proti uvedené akci se s pochopením u něj  nesetkala. Pražské „setkání“ tak bude další ukázkou, jak hluboko český lid klesl, respektive čemu se „musí podřídit“. Ostatně, náš národ byl poddajný, úlisný a zrádný každému režimu. Budiž ale malým ospravedlněním pro uvedené chování v dnešní době, kdy na Hradě sedí již vyzrálý státník agent Pávek, jehož mladická nerozvážnost mu způsobila v prezidentské volbě určité problémy a kterého si navíc Fialova vláda dosadila.

Tyhle nacistické týpky podporují úplně všichni politici “české” vládní pětikoalice a cpou do nich miliardy z našich daní.

Pro podporovatele vzkvétajícího fašismu v Evropě, ve které se v porovnání s ostatními státy  ČR za vydatného přispění naší fašistické vrchnosti nemá za co stydět, je výše uvedená pražská propagační  beseda pokračováním procesu v přímém přenosu, kterak se ČR stává odnoží Ukrajiny.  Fialova  pětidemoliční vláda si odhlasovala vlastní nesmrtelnost, podle které se chová. Nerespektujíc zrcadlo  klesající popularity vládního kabinetu blížící se samému dnu. Může se tak chovat jen díky vidině jistoty nového půl milionu voličů v nastávajících parlamentních volbách, díky nedávno ve sněmovně protlačené korenspondenční volbě. Ministrům současné vlády tak nic nebrání šířit různé dezinformace v podání profesora Nutelly, že ČR je ve válce, nebo v případě bankovní úřednice Černochové, že pokud by Rusko na Ukrajině použilo taktické jaderné zbraně, tak by tím Česko žádným způsobem nebylo ohroženo. Političtí váleční štváči  ukazují každým dnem, že se neštítí skutečně ničeho, což je zřejmé i z veřejné podpory ministra zahraničí Lipavského týkající se uvedeného vystoupení příslušníků ukrajinského neonacistického pluku Azov v Praze.

Vládní chciválkové, přestože každý den vidí Putinovo Rusko již poražené, mají zcela jistě americkou ambasádou připravený scénář i pro případ, že konflikt na Ukrajině nedopadne podle zadání Západu. Budou to především právě oni, kteří vehementně začnou tvrdit, že byli vždy jednoznačnými podporovateli ukončení války a nastolení míru na Ukrajině, hledající navíc podporu i v nepřeberném množství demokratických zemí. Vždyť mistři ve lhaní jsou po celou dobu současného vládního angažmá. A správný volič pětidemolice slepě věřící ČT, Seznamu a dalším mainstreamovým mediím opět uvěří, nechá se oklamat a ve volbách jim to vhodí !

Nacistickou a genocidní povahu kyjevského režimu potvrdí každý trochu myslící, kdo se ukrajinskou krizí dlouhodobě zabývá. Náckové z Azova – na snímku – jsou jen špičkou ledovce.

Na závěr si dovolím především pro všechny vládní a další  politické podporovatele pokračování války na Ukrajině, citaci duchovního otce AZOV, ukrajinského poslance Andrije Bileckyje, který ještě před vznikem oddílu pronesl: „ Údělem Ukrajiny je stanout v čele bílé rasy během poslední křížové výpravy proti podlidem, jimž vládnou Semité.“

Miroslav Kavij, Pokec24

… a ještě dodatek z mailu:
Azov je to nejhorší z ukrajinského nacionalismu a neonacismu. Je to pluk založený rasistou, členem Pravého sektoru Andrejem Biletským přezdívaným “Bílý vůdce” (aktuálně velí 3. útočné brigádě, která má do Prahy přijet). Samotný pluk Azov je vedený v současnosti Denisem Prokopenkem, nazi-chuligánem Dynama Kyjev.

Pokud nedostaneme potvrzenou informaci, že tato nacistická chátra u nás akci neodvolala, sejdeme se od 18:00 na místě konání akce Petrohradská 3, Praha 10

Tady mají náckové z Azova exhibovat 31.7.2024 v 19:00 – Petrohradská 3, Praha 10 Vršovice (vchod rpůchodem do klubu Endorfin)

Ale mezitím…

Stanovisko Endorfinu ke srazu příslušníků pluku Azov

Endorfin je multifunkční prostor pro akce v pražských Vršovicích. Nedávno nás oslovil klient s žádostí o pronájem sálu pro nahrávání podcastu, což je v Endorfinu běžné. Klient neposkytl bližší informace a nic nenasvědčovalo tomu, že by se mělo jednat o válečně motivovanou akci. V pátek 26. 7. jsme od třetí strany dostali informaci, že se jedná o politický vojenský sraz. Proto jsme se po obdržení této informace spojili s organizátorem a z naší strany neprodleně vypověděli pronájem sálu. Důrazně se distancujeme od plánovaného shromáždění příslušníků pluku Azov. Ke zrušení pronájmu tak došlo z naší strany již v pátek 26. 7., což odporuje dosavadním veřejně dostupným informacím.

Adéla Rašková, manažerka podniku Endorfin, Petrohradská 3, Praha 10 (ZDROJ)

4.1 18 hlasy
Hodnocení článku
27 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Jarda
Jarda
před 1 měsícem

Lipan svým vzhledem a blitím buzeranta nezapře.

Karel2002
Karel2002
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Jarda

No jo, ale homosexualismus je na Západě v módě. Protože homosexuálové byli v minulosti utlačovanou menšinou.

Jarda
Jarda
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Karel2002

na Západě v módě = spíše je to prosazování úchylů a jejich života zdegenerovanými zejména unijními hajzly.

tomaskova
tomaskova
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Karel2002

Lipánek je náhodou ženatý a má malou dceru, takže buzík nejspíš nebude. Dneska už se tím nikdo netají, naopak.

Jarda
Jarda
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  tomaskova

můžete uvést zdroj,kde bude možno ověřit větu: Lipánek je náhodou ženatý a má malou dceru,

Karel2002
Karel2002
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  tomaskova

Tak to je mi líto, že je heterosexuál. Jako příslušník v minulosti pronásledované skupiny občanů by mi byl více sympatický.

Jarda
Jarda
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  tomaskova

odpověď je asi v nedohlednu nebo se mylím ?

vachav
vachav
před 1 měsícem

Je to smutné a nerad to říkám,ale je stále větší tragédií,býti příslušníkem tohoto slouhovského podrazáckého národa.

cablik
cablik
před 1 měsícem

Nejvýkonnější systém elektronického boje na světě
MURMANSK-BN ochromil stíhačky F-35 nad Černým a Baltským mořem
https://zvedavec.news/komentare/2024/07/10177-nejvykonnejsi-system-elektronickeho-boje-na-svete-murmansk-bn-ochromil-stihacky-f-35-nad-cernym-a-baltskym-morem.htm

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Profesor-Furedi-NATO-vede-valky-jen-proti-slabym-Proc-zacali-oslavovat-Zelenskeho-759225
Tuhle knihu si definitivne nekoupim.Vyloze americky pohled na vec…Podle mne mu tam toho mraky chybi a tedy bez vsech souvislosti je to takova ” omacka”

maxim
maxim
před 1 měsícem

Níže uvedené tvrdé konstatování autora článku se možná některým čtenářům nelíbí … Ostatně,náš národ byl poddajný, úlisný a zrádný každému režimu… Ale naše nadšení pro ČR první republiku, legionáře a Masaryka, kterým ta republika patřila, svědčí o té poddajnosti v blbosti … To pozvání Azovců lze srovnat s pozváním Mussoliniho do ČR lži demokratem Masarykem,… Číst vice »

maxim
maxim
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  maxim

I dnes je stejná situace s učitelskými debily … V politice např. Vystrčil, Fiala, Rakušan a další vyšinutí exoti … A nebo ta kultura, příklad je Divadlo Járy Cimrmana, idioty uznávané divadlo intelektuálního humoru a “lid vychovávající” nadsázky, většinou debilní učitele, zakladatelé Svěrák, Smoljak, … atd .. Jsou i někteří učitelé normální a obyčejné lidi chápající, ale těch… Číst vice »

heriot
heriot
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  maxim

Ano, tak to přesně je…

Karel2002
Karel2002
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  maxim

Azovci budou zcela určitě chodit do škol. Budou učit žáky a studenty rozborku a sborku samopalu (což se jim bude na frontě hodit), budou vypravovat o Babím jaru, hrdinném boji banderovců a jejich útěku do Kanady atd. Občas je budou doprovázet Lipavský, Černochová, Fiala, Pekarová, Rakušan, pan prezident, Foltýn, Koudelka, Stříž, P. Novotný, Z. Svěrák… Číst vice »

Prodost
Prodost
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  maxim

Masaryk? “Celej starej Redlich! Víte, kdo to byl? A pokud jde o Lipavského, ten je k vidění na fotce s Pekarovou, kde pozadí zdobí tzv. Chanukia. Tím je dáno, čím jsou a o co jim jde. Gojímové, laskavě se proberte! Je nejvyšší čas!

riha
riha
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  maxim

Co se “poddajnosti a úlisnosti” českého národa týká, staletí habsburské “výchovy” prostě musela mít nějaký výsledek. A události před sto lety je nutno hodnotit v kontextu situace a stavu před sto lety a se zohledněním maxima dostupných faktů, a nikoli dle názorů a představ dnešních a podle detailu vytrženého z kontextu – Musolini se jako fašista a válečný zločinec nenarodil… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 1 měsícem

Naši Piráti byli a jsou naprosto nesmyslně řazeni v rámci politického spektra doleva, přestože byli kdysi založeni proto, aby pomohli Topolánkově ODS a zničili levici (nejprve tu Paroubkovu). Podobně tomu bylo i s TOP09-STAN. Lipavský celá léta uveřejňoval své články v Bakalově aktualne.cz, jednalo se o extrémně pravičácké, nenávistné žvásty propagující násilí. Chtěl tím na sebe upozornit… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 1 měsícem

Azov se nejsilněji z Ukrajiny hlásí k UPA (OUN), ukrajinským divizím SS. To je z hlediska naší vlády, členských států NATO zvláště USA, Německa a Velké Británie, naprosto v pořádku. Esesáci a nacisté vůbec se totiž dělí na dvě skupiny: 1/ německé národní socialisty vedené Hitlerem, což byli skutečně zločinci. Ze současného evropského politického centra k nim… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Karel2002

Nějak jsem se v tom Vašem rozdělování ztratil.

Karel2002
Karel2002
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  mikkesh

A přitom je to tak prosté. 🙂 Vy patříte bohužel k těm zlým (tzn. ne k Azovu). 🙁

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Karel2002

Podstatatne je,ze zase vypadaji jako paka…Nazyvaji nacky lidi,kteri se jen nechteji delit o sve s uplne cizimi kulturami a kdyz maji nejake opravdove pod nosem ( tihle vylozene jinymi pohrdaji, tedy nadrazuji se nad ne), tak delaji,ze je to neco jineho

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

A pak po nas chteji,abychom jim
” duverovali”!..Uz tady je problem..Jak mam duverovat nekomu,kdo nedokaze priradit terminy vhodne?..A ze jich bylo..rasiste u veci,ktere nemeli s rasou nic spolecneho,xenofobove pro lidi,kteri jim vysvetlovali sve obavy na konkretnich situacich…atd

spartak
spartak
před 1 měsícem

Zničit vše ,co se vybudovalo od roku 1918 v politice a charakteru našich lidí a to během 30ti let, bravo svoboda a demokracie.Historie “ocení” občany horující pro fašismus v ČR.

Ludvik
Ludvik
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  spartak

S budováním charakteru našich lidí v období od října 1938 do února 1948 bych si nebyl tak jistý. O tomto období naší historie toho zřejmě ještě, z různých důvodů, moc nevíme a otázkou je, zda se to kdy dozvíme. I období před a po něm určitě skrývají mnohá “překvapení”…

cablik
cablik
před 1 měsícem

Nacismus je furt stejný a že se k nim řadí i to co nám vládnou je jasné. Toto jsou poslední křeče před prohranou válkou ještě tady „kolegům” budou dávat rozumy v Praze budou mít plný sál.

mikkesh
mikkesh
před 1 měsícem

Třeba nám tito “hodní” klucí vysvětlí, kdo jsou ti podlidé, kterým vládnou Semité (?). Snad jen škoda, že ani po vyhazovu z Německa, tomu “bílému vůdci” Andrejovi nedocvaklo, že ti “správní” vůdci považují za podlidi právě jeho a ostatní Slovany. U těhle polovzdělanců bezezbytku platí ono – “Největší ambicí otroka není svoboda, ale touha… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  mikkesh

Zapomněl jsem – Toho pitomečka s obráceným blembákem na makovici, by za odměnu měli vzít na turné po přední linii bojů. Podle rozumu tipuji, že posrávat se Lipánek přestal před měsícem, ale stoprocentně by si po turné střihnul repete a nasral si plné galoše.