„Zombíci.“ Foltýn haněl část Čechů, Kotrba vybuchl: Ty vládní strategický č*ráku

Politického analytika Štěpána Kotrbu zvednul ze židle Otakar Foltýn, který povede strategickou komunikaci vlády a jehož úkolem je také boj proti ruském vlivu. Podle Kotrby je jeho jediný zájem udržet si státem placené koryto. „Se strategií bezohlednosti narazíš do zdi plnou parou. Vzpamatuj se, mag*re, a uber plyn,“ vzkazuje politický analytik Foltýnovi.

Štěpána Kotrbu vytočily výroky bývalého náčelníka Vojenské policie Otakara Foltýna, které zazněly v rozhovoru pro Aktuálně.cz.

Jsem buldozer, začnu zostra. Na přesvědčování zombíků ale nemám čas, říká Foltýn

Účastnil se vojenských misí v Afghánistánu a Kosovu, pak šéfoval Vojenské policii. Nyní dostal od vlády Otakar Foltýn za úkol řídit boj proti ruskému vlivu. “Jsem známý buldozer. Jestli mě na konci ukřižují, chci za sebou nechat kus práce,” říká v rozhovoru pro Aktuálně.cz. Vysvětluje také, proč už není čas na přesvědčování “zombíků”, kteří uvízli v dezinformacích a staví se proti státu.

V něm o sobě mluví jako o známém buldozerovi, který chce za sebou nechat kus práce. A hovoří o „zombících”, kteří uvízli v dezinformacích a staví se proti státu. Je to prý část té populace, kterou nemá smysl už přesvědčovat, protože na ně neplatí fakta.

Uvedl také, že hodnotou, kterou sdílíme všichni, je suverenita Česka. A vyhraná válka proti ruské agresi na Ukrajině je základním zájmem Česka.

Kotrba k tomu velmi ostře dodává: „Hej, ty vládní strategický č*ráku… Za prvý: stát je daňový domicil a servisní organizace občana. Pouze. Platí si ji proto. Má zákony, které se vyplatí respektovat, jako že se jezdí vpravo. Ale nemá společné hodnoty ani základní zájmy. Na oboje ti s*ru. Tvůj zájem je si udržet státem placený koryto. Tvůj zájem není můj zájem,“ píše na svém facebookovém profilu.

vícena na Parlamentích listech

Hej, ty vládní strategickej čůráku…

Tak za prvý: stát je daňovej domicil a servisní organizace občana. Pouze. Platí si ji proto. Má zákony, které se vyplatí respektovat, jako že se jezdí vpravo. Ale nemá společné hodnoty ani základní zájmy. Na oboje ti seru.Tvůj zájem je si udržet koryto státem placený. Tvůj zájem není můj zájem.

Za druhý: suverenita Česka jako území státu Česká republika je součást jeho státnosti, Ústavy, Listiny. To není společná hodnota.

Za třetí: aktuálně je v čele státu jste vy. Dnes. Zítra už to nemusí být pravda. Těším se, až takoví čůráci jako ty v čele státu nebudou. Ani jako úředníci. Na Slovensku to šlo ztuha, ale šlo to. Tady to půjde taky.

Za čtvrté: se strategií bezohlednosti narazíš do zdi plnou parou.

Za páté: chceš li komunikovat, nauč se nejdříve reálie: Rusko prakticky ve všech parametrech zaostává? V kvalitě výzbroje, v množství výzbroje i v počtu vojáků? To jako fakt? Jako představitel státu nejseš soukromník v hospodě… Neměl bys beztrestně lhát, nechceš-li, aby se ti smáli jako Fialovi, Langšádlový nebo Černochový.

Proti silnýmu nepříteli v bojový operaci nevydržíme ani týden. Nemáme pořádný PVO, nemáme dost raket do stíhaček, nemáme dost obrněnců a neumíme se ani bránit dronům. Každá elektrárna, rozvodna, sklad paliva, či benzina je cíl. Snadnej cíl. Protože stojí a je bez ochrany. Nikde nejsou ani kulomety, natož rakety PVO. Mimo to všechny plynovody a ropovody, chemický fabriky a vodní nádrže. Zasáhne-li nepřítel Orlík, spláchne to vládu a zastavíš se až v Hamburku.

Máme žoldácké průzkumáky pro práci v pusté stepi a pár týlových jednotek. Obyvatelstvo neumí střílet, nechce střílet a ani neví, kde se schovat.

Vzpamatuj se, ty magore, a uber plyn.

Zdroj: Pokec24

4.7 25 hlasy
Hodnocení článku
6 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 měsíci

Ti zombíci co podle Faltýna uvízli v dezinformacích se rozhodně nestaví proti státu ale proti odporné vládě, kterou nám ti opravdoví zombíci zvolili, na základě jejich naprosto ale naprosto ,,pravdivých” předvolebních informacích. Ten stát tu není proto, aby napravoval myšlení lidí. Oblbovat je může,to jo, když se nechají! Tak, že se… Číst vice »

Naposledy upraveno před 2 měsíci uživatelem Václav Dvořák
kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Ještě pro upřesnění. Samozřejmě, že u nás žádní zombíci nejsou. Zatím! Ty z nás teprve udělá tahle zku.vená vláda svou válečnou politikou…

orinoko
orinoko
před 2 měsíci

Zase jeden lobotomik, který ani nemusi otevírat moulu. Gesicht a výraz mluví samy. Více gum do čela Podripska. Suverenita v řiti. Dokonce v několika.

Hokarc
Hokarc
před 2 měsíci

Výborně, tak na ně !

mikkesh
mikkesh
před 2 měsíci

Tak tahle zelená guma, protože ji nikdo nezná, nám musí oznámit, že je buldozer. Asi pitomej jak buldozer. Ale v jednom má ten infantilní zupák pravdu. Moc času opravdu nemá. Brzy půjde světem.

cablik
cablik
před 2 měsíci

Přesně tak další velkohubej slouha slouhů v řadě o čem nás má přesvědčit o jejich nenávisti k Rusku Nebo o těch jejich zrůdných ideologii. Žádnou válku podporovat nebudeme i kdyby se ten č?rák stavěl na hlavu.