Výsměch občanům ze strany zkorumpované EU: Leyenová opět do čela EK

I když se instituce EU prezentují světu jako strážci demokracie a právního státu, ve skutečnosti jsou bažinou korupce a nedostatku transparentnosti, píše se v komentáři na německém webu Jouwatch.

Na snímku je zachycena Ursula von der Leyenová se šéfem společnosti Pfizer

*

Navzdory jejímu katastrofálnímu výkonu v úřadu a přestože odmítá zveřejnit textové zprávy, které si vyměnila se šéfem společnosti Pfizer Albertem Bourlou během dohody o očkování proti koronaviru, kterou uzavřela z vlastní iniciativy, je předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová ve skutečnosti připravena získat v úřadu i druhé funkční období.

To znamená, že žena, jejíž kariéra je naprostým politickým a morálním selháním, dlážděná neschopností, skandály a jejich zastíráním, bude na vrcholu EU působit zkázu ještě dalších pět let.

Předsedou Rady EU se má stát bývalý portugalský předseda vlády a socialista António Costa a novou představitelkou EU pro zahraniční politiku se má stát estonská předsedkyně vlády a zarytá odpůrkyně Ruska Kaja Kallasová.

To bylo vypracováno na videokonferenci (!) s různými hlavami vlád. Stěží by se dalo jasněji demonstrovat jejich pohrdání demokracií a občany.

Nejvýznamnější úřady EU, která je ve své propagandě oslavována jako téměř svatá instituce, se rozprodávají přes video odkaz jako na bazaru. Všechny fráze používané v kampani před volbami do Evropského parlamentu jsou zredukovány do absurdity.
 
Zbořil: Korupce se vyšetřuje obvykle proto tak dlouho, aby se nevyšetřila

Vzhledem k jejím katastrofálním pochybením na ministerských pozicích v Německu bylo jmenování von der Leyenové předsedkyní Komise před pěti lety nehorázným skandálem.

Od té doby udělala vše pro to, aby dostála své mizerné pověsti, včetně zahájení kurzu slepé podpory pro Ukrajinu a zničení vztahů s Ruskem záplavou sankčních balíčků, které nejméně poškodily Rusko a nejvíce Evropu a EU. Chce rozšířit EU o Ukrajinu, která je zkorumpovaná až do morku kostí, a neméně diskutabilní Moldavskou republiku, čímž se její vnější hranice posunuly do geopolitického kotle plného nestability a konfliktů.

Svým Green Dealem, který je založen na klimatickém šílenství, si navíc znepřátelila farmáře po celé Evropě, kteří mají obrovské plochy půdy prostě nechat ležet ladem.

Nový feudální konstrukt

K tomu se přidává její role v neslýchné dohodě o očkování, kterou léta i přes extrémní tlak odmítala objasnit. Čím více skandálů a čím větší neúspěch, tím vyšší odměna -tose  zde zdá být mottem. Skutečnost, že von der Leyenová nyní pravděpodobně zůstane ve funkci, potvrzuje, že EU je veskrze antiobčanský, neofeudální konstrukt, jehož volby jsou fraškou.

Poslední nadějí jsou nyní malé státy a EU parlament, které musí s novým rozložením úřadů ještě souhlasit. Je však třeba se obávat, že i zde začnou platit známé mechanismy a že potvrzení von der Leyenové and Co. bude vykoupeno nějakou zákulisní dohodou.

Posílila se tak již dost masivní ztráta důvěry členskými stáíty v EU. Imperialistická sjednocená fronta EU, skládající se z frakcí EPP (včetně CDU, ÖVP), S&D (včetně SPÖ, německé SPD) a liberálů (včetně FDP, Neos, Macrona), dospěla k dohodě a činí Uršulu von der Leyenovou na dalších pět let předsedkyní Komise.

Závěr zůstává:
Fakt, že Leyenová je vyšetřována v kauze Pfizer, evidentně nikoho netrápí. V Rusku hledaný notorický estonský premiér se stává šéfem zahraniční politiky a Leyenové zástupkyní.

A dále: Válečnická Komise kolem Macrona, Scholze, Tuska (Polsko) a také šéfů vlád Řecka a Španělska celou věc vyjednala. Nové vedoucí duo EU – co jiného – všechno ženy. Skutečnost, že von der Leyenová už nemá po boku protiizraelského agitátora Josepha Borrella, ale nyní fanatickou odpůrkyni Ruska Kaju Kallasovou, nic nezlepšuje ale znamená ještě méně diplomacie, a spíše úplné sladění s politikou NATO pod vedením USA.
Do války s Ruskem a Putinem!

*

, jouwatch, překlad prvnizpravy.cz, redakčně upraveno NR

4.3 9 hlasy
Hodnocení článku
10 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Hokarc
Hokarc
před 3 měsíci

No, co si myslet o spolku, který vede Lejno.

standa
standa
před 3 měsíci

Pro Česko jsou to velmi špatná znamení. Tahle ženská nás dovede do přímé horké války s Ruskem ! Doplatíme na Leyenovou, na EU a na naše zbabělé politky, kteří netuší, že následná válka s Ruskem je smete taky ! Nikdo je neochrání, národ přestanou zajímat !

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 3 měsíci

A zadna mainstreamova media nepisi,ze je vysetrovana

cablik
cablik
před 3 měsíci

Tak a je to v EU se nic nezmění to je jedno že krade ale má ten správný ideologický pohled. No a válku s Ruskem určitě neotevřou spíš budou opět vyřvávat a škodit.

tomaskova
tomaskova
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  cablik

Tak to, že se v EP nic nezmění bylo jasné ještě před volbami. Chtělo to jen hlouběji zapátrat v životopisech všech zúčastněných aktérů. Nelze se dívat jen na to, co prohlašují posledního půl roku, ale jak se chovali před 5-8 lety. Člověk se ve své podstatě nezmění, jen se přetvařuje a to jej… Číst vice »

cablik
cablik
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  tomaskova

Bohužel to je jak u nás opozice se nechce sjednotit asi budou muset kroutit lidem krky ještě víc než se probudí.

Karel2002
Karel2002
před 3 měsíci

Tak asi nekradla. Je čistá a proto může dál bojovat ze všech sil proti Putinovi.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Soud jeste neprobehl

Karel2002
Karel2002
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

A vy si myslíte, že takovou zasloužilou funkcionářku nějaký demokratický soud odsoudí?

standa
standa
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Měla by vyfasovat plnou polní výbavu a do zákopů s ní k Charkovu !