Vyhladovět je!

Veřejnoprávní média jsou mrtvá. K ničemu je už nepotřebujeme. Kryla hnusnou špinavou hru a co hůř kryla dva špinavce, které nezastaví ani patnáct mrtvých. Veřejnoprávní média kryla úplně normální komplot a mafiánské praktiky.

Daniel Sterzik-Vidlák
Daniel Sterzik-Vidlák

Kauza střelce z filozofické fakulty se po zveřejněném závěru z vyšetřování nijak neuklidňuje. Naopak. Ukázal se policejní šlendrián, který jde jednoznačně za pražským policejním šéfem Petrem Matějčkem a samozřejmě za ministrem vnitra Vítkem Rakušanem. Oba totiž lhali, jako když tiskne.

Ze závěrů vyšetřování jednoznačně vyplynulo, že policie ve Středočeském kraji věděla, že má co do činění s mimořádně nebezpečným pachatelem, který je ozbrojený a pravděpodobně se chystá vraždit. Věděla, že nejspíš má co do činění se střelbou v Klánovickém lese, věděla, že zavraždil otce a svěřil se své kamarádce, která na základě jeho zpráv zalarmovala policii.

Ale… pak se ukázal český systém „rozděl a panuj.“ Praha je jiný obvod, vládne tam jiný náčelník a tak Středočeši předali Pražákům informace a dál to byla práce pražských policajtů. Ano, takhle to u nás máme. Máme v podstatě čtrnáct krajských policií. Pražáci vyslali dvě hlídky do příslušné budovy, ty se tam jen tak zlehka poptaly, nevyžádaly si kamerové záznamy a odešly do jiné budovy, kterou nechaly vyklidit a to tak, že někteří studenti přešli do té „správné“ budovy, kde se Dejvy Kozy zatím odhodlával k činu.

Hned od začátku žádal Matějček, ať se v tom nikdo nevrtá a Rakušan na potkání všude tvrdil, jak byl policejní zásah bezchybný. Mééédia jim to ulehčila a skutečně, půl roku se v tom nikdo nevrtal. Když máte tu správnou vládu, tak jsou hlídací psi demokracie zbyteční… Matějček celou dobu, až doteď lhal, že měli informace o tom, že Kozák chce spáchat sebevraždu a podle toho k tomu přistupovali. K této verzi přizvukoval i náš vrchní Dozimetr a vlastně mu svými kecy půl roku chránil funkci. Až teď se ukázalo, že Matějček věděl, s kým mají tu čest a prostě to podělali.

Když nějaký recesista zavolá na policii, že je ve škole bomba, tak se škola vždycky vyklidí, i když je v podstatě stoprocentně jasné, že tam žádná bomba není. Když středočeská policie zavolá pražské policii, že na filozofickou fakultu jede ozbrojený člověk, který před pár hodinami zavraždil otce, tak se nestane skoro nic…

Rakušan to kryje i když ví, jak to bylo. Kryje Matějčka, i když by ho měl vyrazit ještě ten večer, co se to stalo. To Matějček má v rezortu bordel, který hodně přispěl k patnácti mrtvým a každý ministr, který si cení své kůže, by ho okamžitě obětoval a právem. Rakušan ne. Ten se rozplývá nad tím, jak nikdo nemá nic zjišťovat, aby to neinspirovalo další vrahy. Prý jsou na to studie…

Akorát se pak ukázalo, že žádné takové studie nejsou. Ministr zase jednou dezinformoval a s ním celý majnstrým, jeden vedle druhého.

Tohle všechno ale už víme. To se teď rozpatlává prakticky ve všech novinách, protože tentokrát neumřeli nějací zasraní dezoláti, na které není nutné brát ohled, ale zemřeli budoucí příslušníci elity, kteří všichni měli ty správné názory. I Myrda Kalousek už v neděli hodil Rakušana přes palubu.

A já se ptám… Sakra, co ten Matějček na Rakušana ví, že se ho ministr tak vehementně zastává, i když si tím dost pravděpodobně podřízl svojí vlastní politickou větev? Proč se ho zastává i teď, když už je celému národu jasné, že Matějček je prostě neschopný blb, který si z funkce dávno udělal pašalík a na policejní práci dlabal. Proč Rakušan drží ruku nad někým, kdo udělal kolosální průser a ještě o tom bez uzardění půl roku v kuse lhal?

Co Matějček na Rakušana ví? Něco ohledně těch pěti dozimetrických mrtvol? Zařídil, že nějaké důkazy zmizely ze světa? Nebo zmizely v jeho soukromém trezoru a pořád je tam má, aby svého oblíbeného Víťu držel v šachu i teď, když začíná jít o ministerský kejhák? Co ty dva spojuje, že zůstali bok po boku i když jim hoří koudel u zadnic a jejich křesílka se houpou jak v uragánu?

A jak by dopadly volby, kdyby novináři nebyli skety a zjistili už před dvěma měsíci, jak to celé bylo? To by Kandidátuše asi nebyla v ojroparlamentu, že? Ani Farský by tam nebyl…

Veřejnoprávní média jsou mrtvá. K ničemu je už nepotřebujeme. Kryla hnusnou špinavou hru a co hůř kryla dva špinavce, které nezastaví ani patnáct mrtvých. Veřejnoprávní média kryla úplně normální komplot a mafiánské praktiky. Vidíme je v přímém přenosu. Ministr s policejním šéfem se navzájem kryjí, aby se vyvinili z odpovědnosti za patnáct zmařených životů a aby se nezjistilo, jaký bordel mají v Praze na policii.

Schválně, co se stane teď. Schválně, jestli se najde alespoň jeden novinář, který zjistí ze záznamu, co přesně řekli Středočeši Pražákům. Schválně, jestli někdo vypátrá, proč policejní hlídky nežádaly kamerový záznam a proč se zdržely tak krátce. A schválně, jestli nějaký intervjuk zjistí, jak vysoko šly šlendriánské rozkazy, které měly na svědomí tu zkázu. A hlavně, schválně, jestli se vůbec dozvíme, co psal Dejvy Kozy ve svém dopise.

Jestli to do týdne nebude venku, tak bych prostě přestal platit koncesionářské poplatky. K čemu nám je Česká televize? K čemu jí platíme sedm miliard, když nehlídá demokracii a nechává mafiána, ať kryje druhého mafiána? Před rokem a půl jsem dával nápad na projekt „Nekrm hydru.“ Možná bychom ho měli oprášit. Půl roku novináři nekonali. Půl roku nechávali vše ležet, aby pominula naléhavost a aby se zmírnil dopad průseru. Tohle bychom si prostě neměli nechat líbit. Neměli bychom dovolit, aby takoví hlídali naše politiky. A teď nám to chtějí ještě zdražit a platit by měli i ti, kteří televizi ani nemají. Stačí, že mají mobil.

Stejně tak naši novináři zatajili mírovou smlouvu mezi Ruskem a Ukrajinou. Zatajili, jak vznikla a kdo ji poslal k šípku. Zatajovali situaci na frontě, zatajovali situaci v zázemí. Hráli si na pravdomluvné, ale jsou to lháři, lháři, lháři. To díky nim si Rakušan i Fiala mohou dovolit ty svoje kecy, jak jde všechno správným směrem.

Týden…

Buď za týden budeme vědět všechno a nebo si dám ještě jeden CK úkol. Vyhladovět tu hydru na Krkavčích horách.

**

Daniel Sterzik – Vidlák, Litterate

*

Na podporu Nové Republiky je určen účet ve Fio-bance: 2300 736 297 / 2010

Pokud se rozhodnete přispět, napište do zprávy příjemci, že se jedná o dar.

*

4.1 12 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
12 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
kutnohorsky
kutnohorsky
před 6 dny

Tedy já osobně bych spojitost mezi vraždami v Klánovicích a fylozofy nehledal. Přehlíží se informace o poměrech v rodině zavrazděných v Klánovicích a jejich vazbou na Ukrajinu. Tam se něco stále utajuje a pokud vím, tak vraždění ,,fylozofofa” tu nebylo stoprocentně prokázáno. Chápu některé lidi, že je lepší hodit vše na jednoho Čecha než do toho ještě… Číst vice »

cablik
cablik
před 6 dny

Bohužel to není možné to je jejich transatlantická TV a my ji budeme platit stejně jako platíme zástupnou válku kterou nechceme.. Pokud to někdo přestane platit tak na to mají páky aby dotyčného zlomili.

Karel2002
Karel2002
před 6 dny

Naši lidé ve své zdrcující většině veřejnoprávní televizi a rozhlas milují. Vnímají je jako ztělesněnou pravdu. Rozhodně nic odhlašovat nebudou. A ani by jim to nepomohlo, protože budou pronásledování i lidé, kteří televizi a rádio nemají, kteří si je odhlásili a přijimače schopné příjmu dali k popelnicích. Protože tito nevlastenečtí lidé nemají rádi Zelenskeho, UPA, Pávka,… Číst vice »

oldo
oldo
před 6 dny
Odpověď uživateli  Karel2002

Nejen veřejnoprávní,všechna televize i rozhlas jsou stejných názorů.Ostatní média skoro nikdo nečte ani nekupuje.NEBEZPEČÍ rozhlasu a televize je v jejich používání jako KULISY lidí doma i v některých zaměstnáních nebo při jízdě autem.Lidé si pustí muziku a propagandistickým zprávám se nevyhnou.Bez války nebo hladu lidé nepochopí nic.

Primak
Primak
před 6 dny

“Kluci” nezklamali…

mikkesh
mikkesh
před 6 dny

Ano, přesvědčit, řádně naplánovat, připravit se … a neplatit jako jeden muž. Tudy vede cesta. Vynutit si odstoupení jednoho, dvou poskoků nic nevyřeší. Kdysi, před volbami do senátu, slibovala paní Zwirtek-Hamplová jak odčerní smlouvy v ČT. To by pomohlo. Zdá se, že po zvolení do Senátu, paní Zwirtek-Hamplová, které jsem tak fandil, už… Číst vice »

Naposledy upraveno před 6 dny uživatelem mikkesh
palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 7 dny

Od uprchlicke krize je nectu..Aby mne nekdo ” dojimal” pri snaze mne zmanipulovat? Na to uz jsem stara a tedy to mam vyhrazeno jen pro vnoucata.Tomu to povolim,ten jeste nema rozum,takze mi to prijde roztomile

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 7 dny
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Dnes jsem tedy opet zaslechla cast sebeobhajujicich reci Rakusana..Zase jsem si rikala,ze to ti lide nemohou myslet vazne…Za prve neni podstatne,co si o tom mysli on a jeho ” pratele”, ale co si o tom mysli ti postizeni. Za druhe 240 policistu se nemohlo rozmistit na vic jak jedno misto? Co tam jich… Číst vice »

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 7 dny
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Jeste jsem zapomela na ” ruskou stopu”..Kdyby meli dukazy,neverim,ze by s nimi nebyli u mezinarodniho soudu a nedelali z Ruska teroristicky stat.At nerikaji,ze by se jim to nehodilo….Ja osobne to vyhodnotila,ze dnesnimi ” pravidly” zblbly mladeznik mel problemy s holkama.Vetsina obeti byly totiz holky

vera havrankova
vera havrankova
před 6 dny
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Že měl problémy s holkama si nemyslím, to by to netajili. Spíš myslím na multikulti zaměření téhle fakulty a duhové hnutí.

standa
standa
před 6 dny
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

240 policistů to je 80 kousků na jednu budovu. Prohledány být mohly do hodiny ! A to velmi důkladně – neměl by žádnou šanci ! Velící mangment to celé podělal a měl jít do kelu ještě ten večer !!! Celá tahle vláda je na vyhození jednou opravdu velkou celostátní generální stávkou !… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 6 dny
Odpověď uživateli  standa

Za hloupost policajtů nikdy žádný ministr vnitra neodstoupil a ani nikdy žádná vláda. Takže marné naděje. Policajti navíc nepatří k nejchytřejším, není to prestižní povolání.