Vláda zkouší, jak moc se dá zavrtět ruským psem

Vláda testuje, co všechno jí projde. Co dalšího jí ještě spřátelení novináři z veřejnoprávních a mainstreamových médií dovolí shodit na Rusy, aniž by začali dělat svou práci. Totiž kriticky se ptát.

Naposledy se hlídací pes demokracie zapomněl zeptat například na to, proč by proboha měli Rusové najímat chlapa z jižní Ameriky, aby v Praze podpálil autobus a jestli je anebo není náhoda, že tohle bondovské odhalení přišlo souběžně se sebevraždou šéfa kampeličky, kam premiér Fiala omylem strčil milion. Ruský modus operandi mimochodem připomíná spíš tragická smrt člověka, který mohl působit problémy a uchyluje se k němu (podle západních demokratických novinářů) tolik nenáviděná ruská státní moc.

Ale zpět do Česka. Náš pan premiér Petr Fiala neskládá funkci proto, že se pár dní před volbami chlubil otevřením supermoderního železničního uzlu, kde následně při tragické nehodě, které mohlo zabránit chybějící zabezpečovací zařízení, zemřeli čtyři lidé. Premiéra se nikdo neptá, jak to bylo s kampeličkou a proč průšvihy vládních stran doprovázejí záhadná úmrtí zúčastněných osob jako v případě kauzy dozimetr. Pan ministerský předseda na tiskové konferenci informuje o odhalení jihoamerického bojovníka ruské hybridní války, který plánoval zteč na zaparkované autobusy pražského dopravního podniku.

Pompézní tiskové konferenci předchází mediální smršť o nebezpečí teroristického útoku, zvýšení celorepublikové pohotovosti bezpečnostních složek na stupeň „teror“ a průběžné informování o rozsáhle bezpečnostní a pátrací akci.

Po několika desítkách hodin si konečně můžeme oddechnout. Hrozba byla zažehnána a…přišla z Ruska.

V médiích se následně objeví přesně to, co premiér řekl, aniž by se kdokoliv ptal, zda to dává smysl. .. … …. (pokračování najdete ZDE)

*

Autor: Petr Jemelka, zdroj: nový deník TO

3.2 9 hlasy
Hodnocení článku
11 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Hokarc
Hokarc
před 4 měsíci

Fialová modřina je nepřítel na plný úvazek !

kutnohorsky
kutnohorsky
před 4 měsíci

Až příliš slušnosti k ,,panu premiérovi “:Ten je pro národ užitečnej asi tak jako K.H Frank. Doufam, že tento kat národa taky tak skončí.

standa
standa
před 4 měsíci

Až vyhraje Trump, tak se snad vše bude dostávat do normálu. Třeba přestane LBGTQ nebo Crýndýl atd.

Primak
Primak
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  standa

S Trumpem, nebo bez něho, se US hegemonická politika se nijak měnit nebude.To juž dal teď najevo svým voličům, kteří pochopitelně bez hegemonie nemohou si USA jinak představit…

Karel2002
Karel2002
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  standa

Obávám se, že pokud náhodou Trump vyhraje, nic se nezmění. I kdyby se snad Trump chtěl nějak dohodnout s Ruskem a uzavřít mír, kongres a většina v Republikánské straně mu to nedovolí. Ale třeba se pletu.

mikkesh
mikkesh
před 4 měsíci

Jóó, svět se točí pořád dokola. Pamětníci vzpomenou jak rozvraceči reálného socialismu nespolupracujícím autobusákům ze zahraničí, ničili pneumatiky (v Bony a klid, v životní roli jednoho z nich nezapomenutelně ztvárnil Roman Skamene) a teď se nám to vrací z východu. Teď nám zase v tom kapitalismu, pro změnu zapaluje autobusy nešťastný Putin a ruší naší spokojenost… Číst vice »

Jarin G.
Jarin G.
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

A co vlezdoprdelkové Vetchý (dodavatel zbraní pro UA), Dejdar (nadšený mávač z oken Hradu či liberální hlupák Jan Hrušínský? A to je jen rychlý nástřel.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 4 měsíci

Hned nas napadlo,ze je to zase zastiraci humbuk..A mainstream je vsechno jine nez investikativni ( nebo vubec nejaci) novinari

Vendol
Vendol
před 4 měsíci

Nevím, zdali to víte, ale příslušníci BIS, pro které se ve veřejnosti vžil pojem čučkaři, přišli na to, že blesk, který nedávno zranil spoustu lidí v Liberci, mají na svědomí cizí agenti kryjící se jmény Bolek, Čolek a Kolek. Prosím, nepovažujte BIS za tlachající a blábolící imbecily z pimprlového divadla principála Michala Čoudelky, jsou… Číst vice »

cablik
cablik
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  Vendol

Ale takhle koudelník získal generálskou hodnost a vyznamenání od US páníčků. A hele jestli to v Liberci nebyla Timur a jeho parta a nedej bože zlý vlk jen počkejte pravdoláskaři:-)))

Vendol
Vendol
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  cablik

Ne dosti na tom, mladý muži. Dnes dopoledne k Fialovi s vyvaleným zrakem, pěnou u úst a smetákem trčícím z konečníku přiběhl Michal Čoudelka, vrchní vibrátor BIS, Bezpečnostní informační služby, a začal vykřikovat, že vlna veder, která má příští týden dorazit, je dílem agentů Šuka a Heka z Hondurasu. Já prostě před BIS hluboce, hluboce smekám.