Tak nám “stoosmička” schválila možnost korespondenční volby…

Jaroslav Štefec
Jaroslav Štefec

prvnizpravy

Věrný ústavní soud jistě bravurně odmrští veškeré námitky opozice, agent Pávek to jistí a sudeťáci už nakupují propisky, píše na facebooku Jaroslav Štefec.
Dalo se to čekat. Parta kašpárkoidních chciválků v čele s profesůrkem Fialou znásilnila před zraky s otevřenými ústy zírající a nic nechápající veřejnosti Ústavu ČR, jen aby se udržela u moci. Ve jménu “demokracie, svobody a evropských hodnot”. A zájmů USA, samozřejmě. Což jedno jest.

Tohle už začíná opravdu smrdět. Tady skutečně končí legrace. A vypadá to, že spolu s ní skončil i ten poslední zbyteček zdání demokracie, který se tu mezi slušnými lidmi ještě udržoval.

Co s tím, to ví asi jen málokdo, a většina těch, co ví, se to bojí vyslovit. Dobře vědí proč. Já si v této souvislosti dovolím vypomoci odkazem na známé dílo českého velikána, myslitele, vynálezce a badatele v oboru slepých uliček vývoje, Járy da Cimrmana, s příznačným názvem „Die Fensterpolitik“ (stručnou charakteristiku možno nalézti i na Wikipedia.org).

3.8 10 hlasy
Hodnocení článku
10 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Praded
Praded
před 3 měsíci

Ta Pekarka tam vypadá, jak když se s Ropušanem před nástupem muckala. No a ten Benda, toho ať slyším, nebo vidím tak šílím.

mikkesh
mikkesh
před 3 měsíci

Ano tady opravdu už končí legrace. Souhlasím s panem Štefcem, že se z čistajasna objeví cca tři miliony našich milých krajanů, kteří ví, že jen banda pitomečků okolo Fialy, včetně, jim zabezpečí co budou požadovat. A je s podivem, že u snědeného krámu, z neznámých důvodů zvoucí se Česká republika, pořád ještě je co ukrást. A když… Číst vice »

Praded
Praded
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  orinoko

Perfektní, s pozdravem ať se Vám daří a jste zdráv.

Jarda
Jarda
před 3 měsíci

Každý člověk by měl být za své chyby potrestán.Proto musí dojít k tomu,kdy občané voliči půjdou za své chyby lidově na držku,jinak budou jen kecat a bát se říci svůj názor.

Přeji si,aby hlavně mladá generace za svou důvěru a hlasy co dala hajzlům 5kolky draze zaplatila, nic jiného si nezaslouží.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 3 měsíci

Uz takhle mame neduveru k systemu,tak proc nevytvorit jeste vetsi,ze?

Karel2002
Karel2002
před 3 měsíci

Korespondenční volby nejsou přčíliš demokratické, ústavní soud složený z fanoušků dnešní koalice je jistě schváli, nicméně by neměly zabránit vítězství opozice, pokud se ovšem její voliči chovat inteligentněji než minule. Pokud vím, korespondenční volby jsou i v Maďarsku a na Slovensku, přesto však nezabránily vítězství Orbana a Fica.

vachav
vachav
před 3 měsíci

A to ještě do dalších “voleb” prosadí uzákonění možnosti volit pro 16ti leté neumětely.Tím bude vymalováno,přátelé.Vládnout bude společně se sudeťákem a americko-ukrajinským kašparem na Hradě ten nadrenovanej panák – a to na hodně dlouho.Páníček za oceánem bude spokojen!

Hokarc
Hokarc
před 3 měsíci

,,Klíče státu” jsme předali nepříteli. Podle toho to taky vypadá. Naše republika bude muset nově vzniknout a začít od nuly.

Praded
Praded
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Hokarc

Kdysi jsme si státnost udržovaly posíláním volů do zahraničí, teď pro změnu je už nemusíme posílat, ale musíme dosazovat na přední místa v řízení státu.