Srbský prezident Vučič: „Za 3-4 měsíce bude světová válka – kontrolujeme zásoby ropy, mouky, cukru“

Co ví srbský prezident? Šokující rozhovor pro švýcarská média

Srbský prezident Aleksandar Vučić poskytl švýcarskému týdeníku Weltwoche dlouhý rozhovor, v němž prozradil, že Srbsko kontroluje zásoby ropy, mouky a cukru, protože za 3-4 měsíce bude světová válka.Vzhledem k velmi dobrým vztahům srbského prezidenta s Vladimirem Putinem a Moskvou není vyloučeno, že Vučič ví, co se děje v zákulisí, a tlumočil ruské ultimátum NATO, zejména po přiznání přesunu ukrajinských stíhaček F-16 na základny NATO v Rumunsku a Polsku.V rozhovoru mimo jiné uvedl:

Rétorika se den ode dne zhoršuje a připomíná mi to citát známého historika: „Vlak vyjel ze stanice a nikdo ho nemůže zastavit.“ Domnívám se, že se blíží poslední dny, kdy máme možnost přehodnotit a zamyslet se nad tím, co se na Ukrajině děje. Pokud velmoci brzy něco neudělají, ano, jsem si zcela jist, že nás čeká skutečná katastrofa.

Pokud sázíte na to, že někdo blafuje, znamená to, že nemáte lepší karty. Jen si myslíte, že ten druhý má slabší karty. Nejste si tím jisti, protože jeho karty neznáte a neviděli jste je. Při hodnocení Putinových přání nebo možného budoucího tahu jsem vždy velmi opatrný a obezřetný.

Situaci dále komplikuje to, že všichni mluví jen o válce. Nikdo neusiluje o mír. Nikdo nemluví o míru. Mír je téměř zakázané slovo!

Je mi velmi divné, že se nikdo nesnaží válku zastavit. Existuje jiná teorie – což chápu.

Neříkám, že ji schvaluji – že Západ si myslí, že Putina snadno porazí, chtějí ho vyčerpat na Ukrajině a pak vstoupí do prostoru a Rusko se svým současným územím už nebude existovat a Putin bude svržen atd. Možná je to proveditelné, ale…..

Proč říkám, že kráčíme těsně vedle okraje propasti? Analyzujte situaci NATO a USA. Nemohou si dovolit luxus porážky ve válce na Ukrajině.

Za druhé, postavení Evropy a kolektivního Západu se z geopolitického hlediska zhorší natolik, že ho nikdo nebude schopen regenerovat a obnovit.

Zatřetí to otevře Pandořinu skříňku pro další hnutí a nepřátelství proti kolektivnímu Západu v budoucnosti. Ale vezměme si i druhou stranu. Pokud Putin válku prohraje, (zaprvé) osobně přijde o všechno. (Za druhé) Nebude mít potomky někoho, kdo vytvořil společný jmenovatel pro Ivana, Petra Velikého a Kateřinu Velikou.

A za třetí, Rusko nebude existovat ani nebude mít svou současnou podobu. A když pak máte tyto dvě strany, které jsou od sebe tak vzdálené, pokud jde o jejich přání a aspirace, pak uvidíte, že je v sázce všechno!

O všechno. Nikdo si nemůže dovolit prohrát. Když máte takovou situaci, pravděpodobně se blížíte ke skutečné katastrofě. A pak se dostáváme k další otázce. Kdo je připraven ztratit 1 milion, 2 miliony, 5 a 10 milionů lidí? Zeptejte se sami sebe. Já nejsem připraven ztratit ani jednoho člověka. A my se na tom nebudeme podílet. Ale to je otázka pro jiné.

Nemohu vyslovit spojení třetí světová válka, ale myslím, že k tomuto velkému konfliktu nemáme daleko! Ne více než 3-4 měsíce! A hrozí, že k němu dojde ještě dříve.

V Evropě se vedoucí představitelé chovají jako velcí hrdinové, ale nejsou upřímní a neříkají svým občanům, že pokud dojde k válce, zaplatí všichni velkou cenu.

Podívejte se na výňatek z jeho prohlášení

L. Evangelos,  Σέρβος πρόεδρος Α.Βούτσιτς: «Θα έχουμε παγκόσμιο πόλεμο σε 3-4 μήνες vyšel 12.6.2024 na warnews247.gr. Překlad v ceně 270 Kč Zvědavec

4.3 16 hlasy
Hodnocení článku
10 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Karel2002
Karel2002
před 2 měsíci

Aleksandar Vučić je následovník vzpurného Slobodana Miloševiče. Takže je vůči USA a NATO zaujatý. Podle mně je Biden schopen rozpoutat 3. světovou válku a zničit na této planetě život. Jeho životopis mně o tom přesvědčuje.

maxim
maxim
před 2 měsíci

Války dobyvačné začínají s jarem (v měsíci martu, měsíci boha válek Marta), nebo s menším spožděním, s podzimen přebírá vedení válek generál Zima …
Ano …, bude válka …, Ruská federace už ji přpravuje pro velení generála Zimy, debilům Západu a Evropy zmrznou držky a bude dobojováno …

standa
standa
před 2 měsíci

Bruselu velí hajzlové a my máme strach shodit vládu generální stávkou ! Za ty 3-4 měsíce bude na všechno pozdě ! I na mír !

Karel2002
Karel2002
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  standa

Stando, vždyť přece jediná tak trochu protibruselská strana SPD poslední volby jasně prohrála. Drtivá většina občanů ČR nadále miluje Zelenskeho a nenávidí Putina (90 procent). Také nenávidí Orbána a u Fica tak nějak skrytě touží po tom, aby ten příští atentát na něho vyšel (jako na Trockého). Čeští občané milují seznam.cz a forum24, opovrhují a udávají… Číst vice »

orinoko
orinoko
před 2 měsíci

Tanky, drony a granáty zatemnuji mozek. Aby se mohlo válčit, tak přes všechny rakety a letadla musí fungovat logistika. A ta není prakticky ve všech ohledech ani zdaleka připravena. Příklad: Kolik ruských bomb a raket bude zapotřebí, aby Evropa začala kolabovat? Stačí vyřadit 10 hlavních přístavů a do čtvrt roku bude po ptakach.

cablik
cablik
před 2 měsíci

Mladí volili do EP vlastenecké strany: Facka od mládeže, kterou globalisté nečekali. Němci do 30 let volí masivně AfD. Také ve Francii má NS obrovskou podporu mezi mladými. Zruší volební právo od 16 let a Tiktok a Telegram?
https://protiproud.info/politika/7987-mladi-volili-do-ep-vlastenecke-strany-facka-od-mladeze-kterou-globaliste-necekali-nemci-do-30-let-voli-masivne-afd-take-ve-francii-ma-ns-obrovskou-podporu-mezi-mladymi-zrusi-volebni-pravo-od-16-let-a-tiktok-a-telegram.htm

Karel2002
Karel2002
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  cablik

No jo, ale francouzská a německá mládež je daleko inteligentnější než česká mládež.

cablik
cablik
před 2 měsíci

Žádná světová válka nebude západní gangsteři si jen tahají triko ze zoufalství pokud by to začalo tak do hodiny by bylo po všem a západ by přestal existovat.

standa
standa
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  cablik

Doufejme, že nebude ww3, ale je třeba vykopat 5-tikoalici co nejdříve a nečekat až do voleb !

Anonym
Anonym
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  standa

Jak? Udělali přece úplně všechno, co nesměli a přesto jsou jejich voliči spokojeni. A od EU a USA “krytí” a slib, že budou znovu zvoleni, třeba korespondenční volbou, nebo falšováním voleb a nebo rovnou zrušením voleb. I to je možné!