Pár dnů do voleb

Týden před volbami do Evropského parlamentu jsme měli možnost vidět řadu výzkumů veřejného mínění a predikací výsledků. Vzhledem k současné situaci u nás i ve světě relativně šokujícím. Je evidentní, že lidem stále nic nedochází a jsou schopni volit ty, kteří jim systematicky škodí.

Jindřich Kulhavý
Jindřich Kulhavý

V podstatě se částečně opakují parlamentní volby. Tedy aspoň podle těchto výzkumů. Celé klání vyhraje ANO, tedy liberální prounijní strana vysílající dosud do  Bruselu taková esa, jakými jsou Jourová a třeba Charanzová. O jejich kolaboraci se systémem mířícím proti národním státům nelze pochybovat. Náskok ANO se tenčí a zmizí úplně při součtu předpokládaného počtu europoslanců zvolených koalici Spolu a dále se STAN a Piráty.

Současná vládní Pětikoalice tak získá opět převahu a ostudná Nerudová se zashnízdí ve zlatém dolu. Pro aspoň trochu přemýšlející lidi je to hrozná představa. Nicméně to ukazuje, že Čechům a Moravanům vůbec nedochází, jaké následky jejich hloupost bude mít.

Preference SPD naopak poklesly a přiblížily se k nim dvě sdružení, tedy Stačilo s Kateřinou Konečnou a Přísaha s Mortoristy představovaní Filipem Turkem. Konečné ve větším rozletu brání předsednictví v KSČM a její bývalé nadšení pro vakcinaci, Turka zase potápí Bobošíkovou vznesé dotazy na minulost lídra kandidátky a na jeho vztah k NATO, EU a adopci dětí homosexuály.

Jisté je, že dle predikce by SPD, Stačilo a ve volbách Turkem vedení Motoristé společně s Přísahou získali celkem cca 23 % hlasů, což je skutečně málo na to, co se tu děje.

Mimo EP by tak zůstali Svobodní mající po dlouhé době rozumné kandidáty a názory. Jsme nepoučitelní. Pošleme do Bruselu zástupce těch, kteří dostali Českou republiku do naprosto nejhlubšího ekonomického propadu v moderních dějinách a udělali z nás vazaly Západu.

Niedermayer je více Evropan než Čech, navíc pořádný grázl, ale zdaleka není jediným multimilionářem zbohatlým na přikyvování vedení EU. Evropská unie se militarizuje a stává se odnoží NATO. Plní příkazy jeho vedení ve vztahu k Rusku a Ukrajině, což umožňuje plenění našeho i evropského rozpočtu ve jménu agresivního chování k Ruské federaci.

Jsme svědky zatahování Evropy do 3.světové války, přičemž právě její území bude bojištěm, dojde-li k ní. Ptáme se. Jak je možné, že lidé u nás dávají hlasy ODS, Top 09 na KDU-ČSL a jejich kandidátům, když oblíbenost Fialy, Pekarové a Jurečky jsou téměř na nule? A kdo může podpořit Nerudovou hlásající ve velkém bludy a nesmysly, navíc jako favoritku Dozimetra Rakušana? A s ní v USA vyučeného Farského?

Kdo mimo fanatiků a feťáků podporuje demagogy Piráty Kolaju, Peksu či Gregorovou? Kde se berou ta jejich vysoká čísla znamenající další pohodlné roky v bruselském kokainovém paláci?

Zatím ještě nejde o skutečné výsledky, pouze o průzkum možných preferencí. Přejeme si, aby byl cinknutý, tedy aby ukazoval pro Pětikoalici a ANO optimističtější výsledky, než jaká bude realita. Pokud je však blížícím se skutečnosti, považujeme český národ za nemocný a směřující k sebevražedným úmyslům.

V Evropských volbách se očekává celkově větší vzestup stran majících částečně euroskeptické názory. Tento předpoklad se však u nás zatím nenaplňuje, protože pokud přibyde někdo nový s podobnymi myšlenkami, jako má SPD, jde to na úkor této parlamentní strany. Eurohujeři si nadále drží svá procenta a jen se o ně mezi sebou nepatrně přetahují. Celé to pak vytváří dojem, že se tady máme díky EU dobře, nic nám nechybí a v podstatě jsme s vývojem spokojení. Jako fakt?

Máte ještě týden na přemýšlení. Dle nás Gregor a Šichtařová do Bruselu patří více než Niedermayer, Vrecionová, Vondra, Nerudová, Farský, Piráti či kdokoliv z ANO. Důvodů je k tomu mnoho, jen si musíte srovnat v hlavě, jestli chcete radši prosperitu, svrchovanost, samostatnost a mír, nebo preferujete Green Deal, zbrojeni, válku a Great Reset provázené vysokými daněmi, nadvládou zahraničních korporací, obchodních řetězců a bank, centralizování moci v Bruselu a ztrátu svobod.

Pokud jste zastánci druhé možnosti, vaše děti budou jednou nešťastné. Ale je to na vás….

*

Jindřich Kulhavý, iNadhled

 

3.6 9 hlasy
Hodnocení článku
18 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
orinoko
orinoko
před 3 měsíci

Vymluvna záležitost! Emericke volby. A vyvalena coolturni fronta. Všichni přitom vědí, jaká je realita.

https://youtu.be/ljKV-2SA2pw?si=q1yBmJvhc39PvR6E

Naposledy upraveno před 3 měsíci uživatelem orinoko
orinoko
orinoko
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  orinoko

V debilnim Bruselu nic nezmenime, ale hlasování o současné vládní Kopalici zvládnout můžeme. Nejlepší /sic/ pak je zahrnout občana Babaka do vládních pazdratu. To nema chybu. Namísto toho, aby byl považován za alternativu, kterou bude v ceskych volbách třeba korigovat prostredctvim koaličních korekci.
Kterému pitomcovi se zase udělal volební bebon?

vachav
vachav
před 3 měsíci

“V EU volbách se očekává celkově větší vzestup stran majících částečně euroskeptické názory”. Nalejme si čistého a bohužel i  skeptického vína: Vzestup nebude! Stačí dlouhodobě sledovat preference jednotlivých frakcí v EU parlamentu.A těch(teď budu hádat) asi deset lidí z ČR ze cca sedmi set to nemůže změnit i kdyby měli (čistě hypoteticky) stejné názory jako… Číst vice »

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 3 měsíci

Lide maji sklony k masochismu.Neprijde mi to uplne normalni

spartak
spartak
před 3 měsíci

Stačí se podívat jak život cvrliká ve městech jak se valí laviny aut jak televize komentují a je jasné ,že lidé jsou spokojeni.Zásadní zvrat a já to nechápu ,nastal když komunisté i ČSSD vypadli z PS. ANO i SPD nemohou nahradit levici i když se snaží.

oldo
oldo
před 3 měsíci

No není to nuda,paní Tomášková?

kutnohorsky
kutnohorsky
před 3 měsíci

Nespekulujme a jděme volit! Důchodci mají jasno, nevolit kandidáty stran pětikolky, kteří je okrádají na důchodech a jinak škodí a to všem. Bude záležet na mladých, jak si představují svoji budoucnost, jestli někde v zákopech na Ukrajině, nebo jinak. Ono to nebude jak na počítačových hrách, kdy je nepřítel kosen hlava nehlava. Tu to… Číst vice »

Praded
Praded
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Turek je exhibicionista a nevěřím mu ani dobrý den.

cablik
cablik
před 3 měsíci

Na průzkumy kašlu ale bohužel nejvíc hlasů dostane liberální a prozápadní ANO člen šestikoalice. Proč padá SPD já to vím a po druhé sem to psát nebudu komu není rady tomu není pomoci.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  cablik

Nemeli by na kazdeho utocit..Pochopila jsem, ze se snazi poukazovat na nevyhody, ale to uplne nefunguje

Hokarc
Hokarc
před 3 měsíci

My, že jsme národ ateistů? Vždyť oni jsou ve víře pevnější než papež. Akorát jejich božstvo nesídlí v nebi, ale v Bruselu a Washingtonu. Je to protinárodní sekta, která je ochotná, pro toto božstvo, přinášet jakékoliv oběti. Tedy i nás. Na co ještě čekáme, vždyť máme hlavu na špalku !!!

Praded
Praded
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Hokarc

Jejich božstvo jsou prachy, jako všech Chazarů.

mikkesh
mikkesh
před 3 měsíci

Pane Kulhavý, i když si kladete správné otázky jako – “kdo může podpořit Nerudovou hlásající ve velkém bludy a nesmysly, navíc jako favoritku Dozimetra Rakušana? A s ní v USA vyučeného Farského?” … dodám, jen idiot. Ale ty průzkumy z kterých čerpáte, jsou tu především proto, aby nás i Vás, nepřekvapil podvod. Průzkumy to přece naznačovaly.

oldo
oldo
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

Hlavně,že se máme na co vymluvit.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

Fakt,ze na lidi funguji fraze ( a casto uplne bezduche) je mi take do dneska divne