O čem to všechno mluví toto nehorázné rozhodnutí Německa?

Poslední zprávy říkají, že už i Německo souhlasí s použitím zbraní dodaných na Ukrajinu k zásahům cílů na území Ruské federace. Že nejsou s tímto šíleným postojem sami svědčí signály z Pobaltí, Polska, Francie a samozřejmě také z USA, píše slovenský generál Josef Viktorín. Jeho příspěvek přinášíme v plném znění 

Na snímku slovenský generál Ing. Jozef Viktorín

O čem to všechno mluví? Nic víc a nic méně, že měli pro celý svět připravenou a předem naplánovanou lež a to lež záludnou. Podvedli všechny. Vlastní obyvatelé, evropské (a světové) společenství a takto ovlivňovali veřejné mínění, aby obhájili svůj původní záměr doručit na území Ukrajiny zbraně. A tím aby naplňovaly jen a jen vlastní zájmy.

Rozhodnutí o možnosti použití zbraní z území Ukrajiny pro cíle na ruském území patří k těm, které přiblížilo svět k 3. světové válce a staví lidstvo do nekomfortní polohy nejistoty o budoucnost.

Lež „lídrů“ se prozradilo. Přesněji bez obalu ho prozradili oni sami. Evropští politici od začátku dodávkou zbrani na Ukrajinu chtěli jen vytvořit přes ukrajinské území logistickou rezervu pro potenciální válku s Ruskou federací. Toto zahrávání si s ohněm, toto zkoušení míry trpělivosti prezidenta Putina, může skončit katastrofou s nevídanými rozměry. Všechno, co před tím řekli byly z jejich úst jen a jen promyšlené dezinformace, byly záměrnou lží a využily k tomu progresivně-liberální scénu. A to je nejen nemístné, ale zároveň nepřípustné.

Jsem přesvědčen, že tito váleční štváči, tito křiklouni z prvního mediálního předvoje nechtějí opravdu bojovat. Chtějí poutat pozornost, získávat mediální zájem, chtějí přikládat polínka do válečného ohně a z toho těžit body pro své partikulární politické cíle. To, že je to ruleta na nebezpečné hraně života a smrti jim je naprosto jedno. O to je jejich fungování v politickém prostoru nebezpečnější. Vojenské kapacity západu jsou poddimenzovány a oni to dobře vědí. Otevřená válka logicky znamená někoho obětovat. Věřte mi: oni umírat nebudou. Ani za sebe a už vůbec ne za nás. Nepřistupujme na tuhle jejich šílenou hru.

Proto podtrhuji význam i voleb do Evropského parlamentu. Jako voliči bychom měli pamatovat na to, kam až byli ochotni zajít. Měli bychom jim za to vystavit vysvědčení. U nás na Slovensku se to v posledních parlamentních volbách stalo. Urážeči občanů, defraudanti lidských práv a nekoneční političtí amatéři opravdu nemají proč reprezentovat Slovensko. Pro vlastenecké kandidáty je prioritou MÍR a občané Slovenska. Ne globální války a zájmy velkých ale MÍR. Ten pojďme společně volit.

**

A co my v Čechách, na Moravě a ve Slezsku? Necháme na sobě dál štípat dříví? Necháme se dál vysávat, jako kolonie, jako krmelec Evropy? Strpíme nadále podporu nacistického režimu na Ukrajině z našich daní? Necháme se dál odírat zvyšováním daní, inflací a drahotou? Nebo se hrdě narovnáme jako Slováci a vykročíme ke svobodě?! (Nová Republika)

**

Přečtěte si také:

Autor: gen. v.v. PhDr. Jozef Viktorín, zdroj: Hlavné správy

3.5 12 hlasy
Hodnocení článku
4 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
tomaskova
tomaskova
před 3 měsíci

Hrdě se narovnáme, my? To si děláte legraci. Dokud mají za co Češi nakupovat a plnit vozíky v hitlermarketech, odporovat nebudou. Navíc je teď grilovací sezona a na nějaké volby nebude čas ani chuť.

danny
danny
před 3 měsíci

Toto rozhodnutí Německa ukazuje také to, že Olaf Scholz je páté kolo u vozu, ubohý šašek, který nemá v německé politice žádné slovo a plní úlohu fackovacího panáka. Cokoliv řekl, bez jakéhokoliv vysvětlení nebo odkazu změní kterýkoliv politik Zelených klidně ten samý den. Kdy tvrdil tento paňáca, že nikdy nepošle na Ukrajinu zbraně?… Číst vice »

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 3 měsíci

O odposlesich vime…nikdo jiste neni uplne cisty,takze jasne funguje vydirani

cablik
cablik
před 3 měsíci

Správně též věřím že to jsou jen kecy o nic se fašouni pokusit nemůžou. Slovensko je na dobré cestě nácků se zbavili. Češi jsou zatím stále v liberální (__!__)