Marková: Pečení holubi, dostupné blondýnky a lži Víta Rakušana

Platit jiným zemím za to, že si vezmou zpátky svoje “uprchlíky”, je evidentně utopie. Jana Marková své tvrzení doložila příkladem z praxe: Británie zaplatila Rwandě miliardy, uprchlíci však v zemi zůstali a peníze jsou fuč!

Jana Marková
Jana Marková

„Británie dala Rwandě za příjem migrantů stovky milionů liber a odešli tam dva. Tak né asi. Doufám, že náš Dozimetr Don Vito čte noviny, protože přesně tohle je to, čím se v rámci onoho slavného, za našimi zády podepsaného migračního paktu ohání. Že budeme ony nebohé migranty relokovat, protože ty vybrané země za to od nás dostanou peníze, a tudíž je budou nadšeně přijímat.

Don Austriano je všechno, jen ne idiot. On samozřejmě ví, že to nebude fungovat, tedy že to bude fungovat přesně tak, jako v Británii. Budeme platit jako mourovatí a na krku nám zůstanou stejně. Protože prostě nemáme žádnou páku, jak ty země donutit, aby si je vzaly. Stejně jako nedonutíme ty, ze kterých odešli, aby si je vzaly zpátky. Mohli bychom tam tedy třeba poslat tanky, ale to nemůžeme, protože už jsou všechny v ukrajinských stepích.

Jen abychom věděli, v jakých cifrách, že se to pohybujeme. Účet za vyhoštění migrantů do Rwandy je už nyní astronomický. Na základě dohody, kterou v roce 2022 uzavřel ještě tehdejší britský premiér Boris Johnson, se Londýn zavázal přispět 370 milionů liber (10,9 miliardy Kč) do rwandského Fondu pro hospodářskou transformaci a integraci, přičemž 270 milionů liber z této částky už africká země dostala.

A jen tak mimochodem jednosměrná letenka do Rwandy pro deportovaného migranta podle kalkulací britského ministerstva vnitra vyjde zhruba na zhruba 324 tisíc Kč, protože do běžného letadla ty atomové inženýry s mačetami prostě dát nemůžete a musí mít své speciály s ochrankou.
Uzavřu to. Nefunguje to a nebude to fungovat nikde. Ty lidi se vracet nechtějí, to by asi nekraulovali přes půl Zeměkoule. Oni tu vidí pečené holuby lítající do huby, dostupné blondýnky, jejichž nesouhlas neznamená ne, a podřadné bělochy, kteří jim to poskytnou. Rakušan zase lže. Když je jednou vezmeme, už nikdy se jich nezbavíme. To je naprostá utopie. A platit jiným zemím za to, že si je vezmou zpátky je evidentně utopie taky.

Jediná možnost je, je prostě nepřijímat. Vůbec. A zřetelně jim to dát na vědomí. Za mě klidně ostnáčem kolem celý Evropy, pořád to vyjde levnějc,” uzavřela svůj komentář na facebooku Jana Marková.

*

Jana Marková, prvnizpravy.cz,

Na podporu Nové Republiky je určen účet ve Fio-bance: 2300 736 297 / 2010

Pokud se rozhodnete přispět, napište do zprávy příjemci, že se jedná o dar.

3.9 15 hlasy
Hodnocení článku
15 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
vachav
vachav
před 3 měsíci

V podstatě všech cca 14 komentářů diskutujících bych si dovolil shrnout do jediného pohledu.Nelíbil se nám přátelé socialismus? Tak zde máme parazitický kapitalismus a ještě k tomu v českém absurdním provedení. A to je příčina a důsledek všeho zla.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 3 měsíci

Blbci..Ze je tezke kohokoliv,kdo nechce ,
vratit, a ze se Africane drzi hesla,blby kdo dava,blbejsi kdo nebere, by doslo snad i Vyskocovi.. Jim v tom Aspenu asi sedeli na hlave

Georg
Georg
před 3 měsíci

Zaujalo mě velké zjednodušení “migrace” paní Markové a nakonec i její navržené “konečné řešení”. Psala o vyhoštění migrantů do Rwandy, že budeme za ty “atomové inženýry s mačetami”, platit a stejně tu zůstanou. Tolik zkráceně co napsala. Paní Marková se ani neotřela o příčinu současné migrace, která má kořeny již v padesátých letech na př.v Německu, které… Číst vice »

Georg
Georg
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Georg

Chovali se tak i Ukrajinci, kteří k nám ve velkých počtech přišli pracovat dávno před válkou a chovali bychom se tak možná i my. Nakonec ono “konečné řešení” p.Markové. Cit.: “Za mě klidně ostnáčem kolem celý Evropy, pořád to vyjde levněji”. Pěkně děkuji, ale nic to nevyřeší. Možná by to vyřešil úplně jiný “sociálně,… Číst vice »

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Georg

Staci je neokradat.Co nemaji na prumyslu,maji na nerostnem bohatstvi..Jenze ” zapadni system” je nastaven tak,ze par jich na tom vydela a zbytek je pak musi nejak udrzovat pri ” zivote”

Praded
Praded
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Georg

Prostě zákony které omezují parazitizmus na co nejnižší míru

Primak
Primak
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Georg

Nakonec, kolik set tisíc našich taky odešlo, mezi nimi i “atomoví inženýři” (jednoho jsem znal). Sice jim nebourali jejich domy buldozérem nebo bombou, ale utíkali “před bodáky okupantů”. Jeden, co říká rád “uvolněte se prosím”, měl 4 takové sourozence, on zůstal, obětoval se, někdo musel hrát dětské role v ND a na Barrandově… Číst vice »

Praded
Praded
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Georg

Je to výsledek práce koloniálních mocností za více jak sto let. Přírodní zákon rovnováhy. Česky: Co dáváš to dostaneš, Čínsky Jing Jang. Jenom my k tomu přijdem jak slepý k houslím.

cablik
cablik
před 3 měsíci

Ale ono by to šlo kdyby se chtělo plaváčky pochytat vysadit v Africe lodě zabavit a pašeráky zavřít jenže to liberální bezmozci neudělají.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  cablik

Plavacky vracet na misto odkud vypluli..Tak se hlidaji hranice..Par jich vrati a zbytek uz nebude riskovat,placeni za nic

cablik
cablik
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Jo to je pravda migrace je nákladný projekt ale co by neudělali pro to aby se dostali do země kde lítají pečený holuby do huby pro ně.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  cablik

Blby kdo dava,blbejsi kdo nebere…Nemuzeme je vinit z toho,ze se chovaji jako vetsina

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  cablik

Tenhle system je cely postaveny na hlavu..Kdyz to vezmete,tak treba zamestnanec doslova prodava svou praci,ale nevztahuje se na nej ta svoboda sam si urcovat kolik bude jeho prace stat…ale musi ” chapat”, ze nadnarodky si cenu “sveho” zbozi urcovat mohou ..klidne muze byt predrazene a v rozporu s cenou prace ( kolik ti… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 3 měsíci

Lhaní je dnes vládní normou. Naprosto všichni lžou, až se jim od hub práší, vědomi si své beztrestnosti. Svým veřejným lhaním se vysmívají voličům do obličejů. I těm svým! Ale ti svou chybnou volbou nepřiznají a budou dělat, jako že jim věří (nebo opravdu věří?). Když tak se v příštích volbách nemusí bát… Číst vice »

Praded
Praded
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Myslíte? Zatím nemáme za 34 let vyřešeny zločiny komunizmu a to na tom pracujÍ skoro všichni inteligenti v čechystanu. Nebo je to jenom trik jak mít dobře placené fleky, které nemůže zlikvidovat ani neviditelná ruka trhu. Vždyť tady komunizmus nikdy nebyl.