Kdo podle slovenských voličů může za atentát na Roberta Fica?

Přišly dobré zprávy ohledně Roberta Fica – je, pro mne naprosto překvapivě, v domácím ošetřování!! Paráda! Absolutní paráda! Doufejme, že ohledně jeho zdravotního stavu už budou chodit jen dobré zprávy, moc mu to přeji!

Nicméně stále se diskutuje o tom, kdo vlastně může za to, že k tomu atentátu vůbec došlo. Ve smyslu, kdo je vinen vytvořením atmosféry v které se ten vrahoun těžce zradikalizoval

Společnost SANEP minulý týden provedla v tomto směru rozsáhlé šetření mezi občany Slovenské republiky a vydala ze svého šetření jasný verdikt.

Jakkoliv vím, že hodně z vás, ne li všichni ten výsledek a graf znáte, je dobré si jej připomenout a chci jej mít v archivu Kosy.

SANEP

Slováci v tom mají naprosto jasno! Tak, že ani slovenští ani čeští LiPRDi /liberálně progresivističt demokraturové/ s tím nemohou nic nadělat. Slovenská většina ukázala prstem jednoznačně na ně!

Na stupně vítězů se dostali a medaile berou:

Zlatá – opoziční politikáři!

stříbrná – protivládní demonstranti a organizátoři demonstrací!

bronzová – nenávistní pisálci a intervjůci ze slovenského mainstreamu!

Není co řešit, opravdu není co řešit. Všechno je dokonale jasné!

*

Petr Vlk, Kosa Zostra

4.4 18 hlasy
Hodnocení článku
6 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 3 měsíci

To bylo naprosto jasné zadržený atentátník byl fanatický liberál a chodil na ty jejich demonstrace. Z toho se „pravda a láska” nevylže jak to mají ve zvyku.

kolokol
kolokol
před 3 měsíci

O fašizaci tamní opozice a spol. není pochyb. Nemělo by se ale zapomínat na to, že atentát byl s největší mírou pravděpodobnosti hraničící s jistotou naplánován profesionály, kteří takové záležitosti mají v popisu práce. A tu se již dostávámé za hranice informačního a vlivového prostoru Slovenska. Ten atentát je jedním z článků řetězu podobných událostí zadaných evidentně… Číst vice »

Naposledy upraveno před 3 měsíci uživatelem kolokol
kutnohorsky
kutnohorsky
před 3 měsíci

Myslím že by se mohlo konkrétně jmenovat, kdo hrozil panu Ficovi: neúspěšný kandidát na prezidenta už vyhrožoval při blahopřejném projevu vítězi, nelze nevzpomenout Vášáryjovou, Kňažka, paní prezidentovou a další ,,osobnosti” naprosto identické s těmi našimi přiblblými ,,celebritami”. Oni svými invektivami proti Ficovi inspirovali atentátníka… P.S. Když umělci vystoupí ze svých rolí, jsou to… Číst vice »

Praded
Praded
před 3 měsíci

Kdo u nás prosadí americký zákon FARA?

Praded
Praded
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Praded

Přečtěte si komentáře pod článkem: Prezidentské volby se právě rozhořely , na Zvědavci.

Lubez
Lubez
před 3 měsíci

Je to tak.
Neoliberální globalisté pod vedením zhouby lidstva Choroše a jeho neziskovkám. No a i máma nosatých sama řekla že její symové chtějí válku tak bude válka.
Za ty století loupení a kradení mají něco málo nahrabáno. Na co vzdělání my vládnem světu.