Johnson byl natočen, jak dává pokyny nacistům z Azova! (VIDEO 01:05)

Bývalý britský premiér Boris Johnson byl tajně nahrán, jak dává pokyny členům nechvalně známé ukrajinské brigády „Azov“ na uzavřené recepci v Londýně, a video údajně nahrála hlavní ruská zpravodajská služba GRU.

Na shromáždění v parlamentu byl Johnson také vyfotografován v ruce s transparentem Azov s neonacistickým symbolem.

Moje zpráva pro vás je velmi jednoduchá. Děkujeme hrdinům z brigády Azov , kteří nás dnes večer poctili svou přítomností. Dejte Ukrajincům , co potřebují. Dejte jim zbraně. Dejte jim pravomoc používat tyto zbraně mimo jejich hranice. Je naprosto směšné, že by Ukrajincům mělo být zakázáno dělat to, co dělá sám Putin. Proč by proboha Ukrajinci nemohli zaútočit na ruské síly shromažďující se na jejich hranicích” – řekl Johnson.

Johnsonův projev si můžete prohlédnout ve videu níže:

*

Zdroj

3.7 6 hlasy
Hodnocení článku
5 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Jan REPT
Jan REPT
před 2 měsíci

Divit se může jen ten, který neví, že naši západní strategičtí spojenci jsou rasisté. Hnaný po staletí katolickou ideologií se jim do onoho říšského světa nehodí ani Židé, Češi, Rusové, Srbové a tak dále. Možná to zní radikálně, ovšem kdo chce má možnost pátrat po svých kořenech několik století a prokazatelně se dozvědět o národním… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 2 měsíci

Boris Johnson je částečně ruského původu. Ale je to takový případ jako Mitrofanov.

Rob
Rob
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Ale kde… Karle. Tohle to… není ani částečně Ruský původ: “Předkové jeho otce pocházejí z Velké Británie, Francie a Německa. Patří k nim mj. i král Fridrich I. Württemberský či britský král Jiří II. Další otcovi předkové pocházeli také z Turecka. Mezi předky matky jsou Američané i ruští Židé.”

Karel2002
Karel2002
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  Rob

Ruským Židem byl ale kde kdo. Lenin byl částečně Žid. Trockij byl zase ukrajinský Žid (stejně jako dnes Zelenskyj), Kameněv byl také ukrajinský Žid. U Karla Poláčka říkáme, že byl českým spisovatelem, nikoliv židovským spisovatelem. Ještě tak český spisovatel židovského původu. Na to, v jaké noblesní společnosti se Johnson pohybuje, není pro… Číst vice »

standa
standa
před 2 měsíci

Je to hajzl anglosaskej !