Mírová konference se ještě nekonala, ale závěrečná deklarace už je známá!

Uniklý návrh závěrečné deklarace ukrajinské mírové konference v Bürgenstocku naznačuje, že výsledek byl stanoven již před jejím začátkem. Uniklé dokumenty obsahují výbušné informace, které jsou pro švýcarskou i ukrajinskou vládu nepříjemným překvapením.

MUDr. Ivan David, CSc.
MUDr. Ivan David, CSc.

Návrh závěrečné deklarace mírové konference plánované na 15. června byl tedy již oznámen předem. Přestože konference ve Švýcarsku ještě nezačala, konečné prohlášení je již k dispozici. Švýcarská média v tom vidí důkaz toho, že mírová konference je fraška, jejíž výsledek byl již několik týdnů předem.

Maria Zacharovová, mluvčí ruského ministerstva zahraničí, informovala novináře v Moskvě, že ruská vláda má tento návrh závěrečného prohlášení k dispozici.

Citovala to na webu ruského ministerstva zahraničí.

Závěrečné prohlášení:

“Pověřujeme naše oprávněné zástupce, aby dále rozvíjeli tento rámec [mírového urovnání] během řady tematických konferencí a setkání, které se budou konat během několika příštích měsíců. Budou se zabývat následujícími tématy.”

Následuje devět z deseti bodů „Zelenského vzorce“, včetně konečných požadavků, aby Rusko stáhlo svá vojska, obnovilo hranice z roku 1991 . jedním z bodů je obnovení spravedlnosti“, což zahrnuje vytvoření protiruského tribunálu, zaplacení reparací a náhrady škod ze zmrazených ruských aktiv. Chybí desátý bod, který stanoví ukončení nepřátelství v mezinárodní smlouvě.“

“Nebylo těžké získat tento návrh závěrečného prohlášení, protože všechny detaily a návrhy nabízené kyjevskému režimu jsou napsány západními hlavními městy,” dodala Zacharovová.

“Plánované setkání v Bürgenstocku a následné události jsou pokračováním ‘kodaňského procesu’, který sám selhal. Vše ostatní je rovněž odsouzeno k neúspěchu.”

Švýcarské ministerstvo zahraničí (EDA) nechtělo údajný návrh sdělení komentovat.

Mluvčí Jonas Montani vysvětlil: “Faktem je, že konference je o třech tematických oblastech: jaderné bezpečnosti, svobodě plavby a bezpečnosti potravin a také humanitárních aspektech.” Uvidí se, zda se na konci konference podaří dohodnout konečné prohlášení, uvedla EDA.

Mezitím je víceméně jasné, že místo mírové konference to bude konference NATO a diskont zbraní. Ve Švýcarsku.

Takhle to dopadá, když zemi se staletou politikou nezávislosti a neutrality vedou zdegenerované elity, cítící se zavázané nikoli své zemi, ale USA a Bruselu. Prezidentka Viola Amherdová a ministr zahraničí Ignazio Cassis jsou zaměnitelní s kteroukoli vládu v probruselských zemích Evropy.

*

 MUDr. Ivan David a Jana Kunšteková, FB

4.6 15 hlasy
Hodnocení článku
4 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
standa
standa
před 3 měsíci

Švýcarsku se nedá věřit už nic !!! Posrali si co se dalo – v jediném okamžiku je historie neutrality Švýcarska zcela v pr*eli !

cablik
cablik
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  standa

A to je pro svět škoda také patří na západ a do toho zlodějského systému a naivně si myslí že je USA chrání.

orinoko
orinoko
před 3 měsíci

Alzak měl údajně stáhnout svoje pozadafky do tří bodů, ale ono je to jedno. Sejdou se, možná ještě tisíckrát stejně jako Bilderberg etc. Budou si slintat na kravaty, vzájemně se ujistovat o nerozbornem přátelství, a hned vzápětí spekulovat jeden každý, co z toho vyrazit pro sebe.

mikkesh
mikkesh
před 3 měsíci

Je to psina. Ale Maria Zacharovová nám to krapet pokazila. Respektive těm šaškům z Evropy, co si říkají politici. Ti to stejně přečtou. A stejní šašci, tentokrát ti co si říkají novináři, se budou divit “novinkám” z konference. Čekám, kdy ti primitivové udělají konferenci o dnech v týdnu a v závěrečném prohlášení nám přečtou, aby to nezdojili,… Číst vice »