“Je kostí v krku pro Západ.” Gasparjan vysvětlil kdo může stát za pokusem o atentát na Fica

Novinář, člen Komory Ruské federace Armen Gasparjan se podělil o svůj názor na to, kdo může stát za pokusem o atentát na slovenského premiéra Roberta Fica.

Karol Jerguš
Karol Jerguš

Na snímku mezi policisty spoutaný na zemi leží atentátník Juraj Cintula

”Je kostí v krku pro Západ. Rovněž jsou zde dvě možnosti. Mohl střílet šílenec. Světová praxe takové příklady zná. Nebo toto je začátek fyzické eliminace těch politiků na Západě, kteří jsou proti současné protiruské politice. Slovenský premiér učinil mnoho prohlášení:

„Ve skutečnosti se Ukrajina využívá pouze k geopolitickým účelům pro ekonomické a mezinárodní oslabení Ruska. Obávám se, že jménem těchto geopolitických cílů bude Západ bojovat proti Rusku do posledního ukrajinského vojáka a my nejsme daleko od tohoto cíle.”

„Jsem proti členství Ukrajiny v NATO a budu ho vetovat. Byl by to jen základ pro třetí světovou válku, nic víc.”

„Útok ukrajinských nacionalistů na Donbas pro Rusko je stejný jako útok Hamásu na Izrael pro NATO. Zároveň v roce 2014 NATO reagovalo na podobný útok naprosto klidně. Ale můžete přinést různé hrozné fotografie zavražděných dětí, starých lidí, žen, které jasně dokazují, že ukrajinští fašisté se pokusili zničit Rusy.”

„Musíme si přiznat a říci: Ukrajina nemá dostatek sil na to, aby vojensky zvrátila situaci, není schopna žádné protiofenzivy. Můžeme nalít všechny zbraně na světě, všechny peníze a Rusko nebude nikdy vojensky poraženo.”

„Převládalo přesvědčení, že pokud dáte Ukrajincům zbraně a peníze, Rusové pokleknou, budou bezmocní a zničení. Tato strategie nefungovala. Rusko není na kolenou. Je to ono, co promluví, když se uskuteční jednání.”

Slovenský premiér Robert Fico byl postřelen

 

 

Je to kost v krku, stejně jako maďarský Orbán. Kromě toho to může být v jistém smyslu signál, protože se blíží volby do Evropského parlamentu. A podle všech průzkumů veřejného mínění byl zaznamenán velmi vážný nárůst sympatií k pravicovým konzervativcům. A jsou kategoricky proti pokračování tohoto šílenství ve vztahu k Rusku. A může to být signál: “Přemýšlejte o tom, kdo by mohl být další?” Jak se mi zdá, to jsou nejpravděpodobnější verze. Protože Západ byl zahnán do kouta. A tady musí něco udělat. Radikálně vyřešte problém. Jak víte: lovená zvířata jsou dvakrát nebezpečnější.

Juraj Cintula – spisovatel a střelec, zadržený po atentátu na premiéra Fica

Teroristy vyslýchají, stav slovenského premiéra je po pokusu o atentát stabilizován

Robert Fico byl po příchodu do nemocnice při vědomí, byl ošetřen, jeho stav je stabilizován, píše agentura Reuters s odvoláním na zástupce nemocnice. Ukázalo se, že útočník je údajně 71letý rodák ze slovenského města Levice – Juraj Cintula, slovenský spisovatel.

*

Karol Jerguš, Armádny Magazín Sk

4.6 11 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
18 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 1 měsícem

Tohle je naprosto jasné je to čin nenávistného havloida a nic víc za tím hledat nelze. Na ty jejich kecy o pravdě lásce a humanismu nelze brát ohled jsou to jen prázdné fráze.

Jura deMonteBoo
Jura deMonteBoo
před 1 měsícem

9mm pravdy a lásky

orinoko
orinoko
před 1 měsícem

Až sem došla Chátra 77. Bliju z vás rovnou na vás. Centrum hoven tehdy bralo 10 klacku měsíčně a jim to nestačilo na chlastani a vysukavani. Simecka je váš sajrajt. Ten jeho ksicht patří hned vedle humaniraniho krale armádního bombardování. Svůj ke svému. Neměl by fialový kripl na halic vypustit české kriminálníky?

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem

Vzpomenme si na Baldu..Jak media a ” liberalove” rvali,ze za to muze SPD…Tadyten clovek byl stoprocentne ” liberal”, takze cetl jen media hlavniho proudu a poslouchal jen opozici ( kdyby to nedelal,byl by jinde)…Tak co nam chteji vykladat?

Hokarc
Hokarc
před 1 měsícem

Přeji Ficovi sílu a držím všechny palce !!! Zlo nesmí vítězit.

orinoko
orinoko
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Hokarc

A teď si vsimejte oficiálních reakci oficiálních politických debilu Podripska, kterým docvaklo, že “filozofie” dorazila do jejich vlastních souřadnic. Nikdo nestojí mimo pódium. A české politické oběti bude emerika potřebovat.

Naposledy upraveno před 1 měsícem uživatelem Václav Dvořák
palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem
standa
standa
před 1 měsícem

Takže útočník je údajně 71letý rodák ze slovenského města Levice – Juraj Cintula, slovenský spisovatel – “umjelec” – situace v Česku se nápadně blíží Slovensku jako za Matoviče. V popřední nenávistných kampaní jsou čeští “umjelci” vydatně krmeni našimi daněmi, veřejnoprávní tv a mainstream vč. voličů a politiků 5-tikolky !! Živná půda fašismu. A expert Novotný-ODS… Číst vice »

orinoko
orinoko
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  standa

Už brzy jim “přijde z prdele do hlavy”! – Nesmrtelný výrok mého otce, kdykoli blbci měli pocit, že ovládli situaci.

skeptik
skeptik
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  standa

Ten atentátník dokonce založil Hnutie Proti násiliu: Hnutie Proti násiliu má aj svoju facebookovú stránku, na ktorej sa prezentuje ako politická strana. „Hnutie Proti násiliu je vznikajúca politická strana, ktorej cieľom je zabrániť šíreniu násilia v spoločnosti. Zabrániť vojne v Európe a šíreniu nenávisti.“ A tak aby zabránil šíření násilí a válce tak se pokusí… Číst vice »

orinoko
orinoko
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  skeptik

Copak by asi vypadlo z dramatického hovna zvici Vaclaf Zajzl?

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  orinoko

Svatá Láhev by plácala něco o blbé náladě na Slovensku. A že je to důsledek systematických narušování zásad pravdy a lásky, za kterým je současná politická reprezentace.
Není tak těžké uhodnout…

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  standa

Ted jsem si precetla ” demokraty” na Seznamu ( diskuzi)..Zase tam na kazdeho s nazorem mimo media hlavniho proudu stekaji…Nebo tam zneji kydy typu ” nemam ho rad, ale tohle odsuzuji”…Proc ho nemaji ti dotycni radi?Co o nem vedi?Jsou Slovaci?.Copak nechapou,ze uz tim o sobe rikaji,ze v nich emoce ( negativni) vyvolavaji ciste media?

orinoko
orinoko
před 1 měsícem

Tou kostí byl i rakouský kancléř Kurz, který podvakrate zkoušel s Ruskem najít modus vivendi . A to přesto, že byl absolventem emerickeho kurvitka Aspen. Anebo možná právě proto.

Naposledy upraveno před 1 měsícem uživatelem orinoko
palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem

Reuters keca.Na Slovacich pisi,ze byl strelen do bricha a ze se rozhodne v nekolika hodinach

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com
skeptik
skeptik
před 1 měsícem

Pan Fico bude muset být důraznější při čištění Slovenska od příznivců banderonacistů a bývalé vládní mafie.

orinoko
orinoko
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  skeptik

Jen žádnou revoluci. Změny tlačit. Nikoli nahazovat granáty. Ale vysvětlujte to revolučním pitomcum.