Jan Schneider: Hybridní varování

Horní snímek pořízený jednou nejmenovanou spřátelenou zpravodajskou službou NATO zachycuje ruský tým bezohledných sabotérů vedený dlouholetým agentem rakousko amerického původu, který se vetřel do nejvyšší americké společnosti a svého času působil dokonce i jako guvernér státu Kalifirnie. Jeho prvavé jméno odhalil tým supergenerála Koudelky: Vsjesvalov Robokopović Černočornyj.

Jan Schneider
Jan Schneider

Evropská média vedla, že tajné služby několika evropských zemí varovaly své vlády před Ruskem, které plánuje zesílit své nepřátelské aktivity a provádět v Evropě žhářské a bombové útoky na infrastrukturu. Podle Financial Times (FT) Rusové chtějí způsobit co největší škody, aniž by brali ohled na civilní oběti.

Podle těchto médií se dalo očekávat, že taková závažná varování jednou evropští politici od svých tajných služeb dostanou, s tím, že je zbytečné ptát se kdy, kde a zdali vůbec nějaké ruské sabotážní útoky přijdou. Podstatné je, že aktuálně již Rusku čelíme, píše Jan Schneider v komentáři  pro Prvnizpravy.cz.

Nové operace kremelských agentů budou podle hodnocení tří evropských rozvědek agresivnější a propojenější. Tyto plány jsou ukázkou ruského odhodlání vést se Západem trvalý konflikt. Ruští agenti mají dlouhou historii podobných operací, ačkoli v posledních letech je provádějí spíše sporadicky.

Český ministr dopravy Martin Kupka sdělil, že se Rusko pokusilo zničit signalizační systémy českých železnic. Kupka pak ale upřesnil, co měl na mysli. Že například České dráhy opakovaně čelily útokům na uživatelské aplikace. A co ty útoky způsobily? Zejména zdržení v odbavování jízdních dokladů. Naštěstí se útočníkům nepodařilo prolomit ten systém. Jenom ho zatížili těmi útoky. Správa železnic čelila atakům, ale výhradně v  těch uživatelských aplikacích, nikoliv v systémech, které jsou striktně oddělené a starají se o bezpečnost železniční infrastruktury.

PO VYSTŘÍZLIVĚNÍ

Podaří-li se člověku uniknout se zdravým rozumem z této euro/pražské hybridní bubliny, nebo když vystřízliví, ať již spánkem nebo skotskými střiky, bude se mu situace jevit podstatně jinak.

Ruské teroristické aktivity mají být agresivnější a propojenější, nemají brát ohled na lidské životy, i když na druhou stranu lze poslední dobou stěží něco takového vysledovat. Co se českých železnic týče, dosáhli ti agresivní teroristé zdržení v odbavování jízdních dokladů! Caramba! To snad už atakuje hranici pro použití článku 5 společné obrany NATO!

Prý bylo jen otázkou času, kdy evropští politici dostanou od svých zpravodajských služeb varování tohoto typu: Jsme cílem ruské agrese, i když tomu zatím nic nenasvědčuje. Neptejte se na důkazy. Nepátrejte po realitě. Musíte nám věřit.

Nikdo to neřekl lépe, než Groucho Marx jedné paní: „Přece byste nevěřila více vlastním očím než tomu, co vám říkám já?!?“ Groucho Marx byl ale komik …
 
Ovšem nejpodivuhodnější je samotný fakt takovéhoto mediálního sdělení. Média se odvolávají na tajné služby! Z toho lze vyvodit, že to nejsou tajné, ale hybridní služby (všeho druhu).

Proč to pak ty údajně „tajné“ služby vyslepičily do médií?
 
Jestli mají opravdu dobré informace z nitra centra ruských záškodníků, ohrozily tímto zveřejněním své zdroje, čili to nejcennější, co skutečné zpravodajské služby mají! To by se rovnalo sabotáži!

Navíc, vědět o protivníkových záměrech, a viditelně na ně reagovat, znamená v podstatě totéž, tedy ohrožení zdroje informací! Příkladem nad všechny je Churchillovo rozhodnutí nechránit Coventry před masivním bombardováním, jen aby nedal najevo, že Britové umějí číst zprávy zašifrované nacistickým přístrojem Enigma!

Inteligentní vláda, má-li povědomost o ohrožení kritické infrastruktury, koná nesmírně diskrétně opatření k posílení její ochrany.

Zde se však stalo něco úplně opačného. Vyplývá z toho, že evropské vlády nejsou inteligentní, jejich zpravodajské služby nejsou tajné, žádné informace nemají a dělají to jediné, co dovedou: Straší vlastní obyvatelstvo v rámci hybridní války, příznačně těsně před volbami.

Ovšem pozor! Všichni ti zúčastnění manipulátoři jsou sice hnusní, bezskrupulózní a bezcharakterní, nejsou však hloupí. Jsou saframentsky prohnaní, a všechno, co naplivali na Rusy, platí o nich. Zejména to, že nic nedbají na civilisty.

Proto můžeme očekávat, že se takto idiotsky a nepravděpodobně avizovaný teroristický útok skutečně odehraje. Byť „pod třetí vlajkou“, ale odehraje, aby mohl být masivní propagandou (k níž jsou tyto z „tajných služeb“ na veřejnost uniklé žvásty propagandistickou přípravou) masivně využít naznačeným směrem.

Snaží se s námi hrát, tito zmetci a váleční štváči, odpornou hru, v níž jde nejprve o prostou lidskou důstojnost, budeme-li jim papat tyto nablblé špeky i s navijákem, avšak důsledkem našeho selhání může být zvyšování napětí až do extrémní míry, hrozící skutečně horkou válkou.

Zoufalé je, že protagonisty jsou lidé tak slaboduší, jako generál Řehka, jehož „opus magnum“ totálně strhali odborníci z jeho rezortu (Informační válka), který je navíc tak sociálně natvrdlý, že si myslí, že je tak důležitý, že by se jeho rozvod a sbalení nové milenky mohly stát předmětem desinformační kampaně!
 
Nebezpečí České republice skutečně hrozí, ale úplně odjinud. Rusové, kdyby byli na nás opravdu zlí, snažili by se, aby tato vláda vyhrála i příští volby.

*

Jan Schneider, zdroj: prvnizpravy.cz

4.8 16 hlasy
Hodnocení článku
5 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 1 měsícem

PROSÍM VÁS, UŽ SI ASPOŇ PŘESTAŇTE HRÁT NA DEMOKRATY
https://pravyprostor.net/prosim-vas-uz-si-aspon-prestante-hrat-na-demokraty/

cablik
cablik
před 1 měsícem

To je zase maras občané se musí podívat pod postel jestli tam nemají Čuka nebo Geka. Kdo jim ty bláboly bude věřit. Za vše si mohou sami prosazováním odpornými ideologiemi. Opravdu STAČILO.

kolokol
kolokol
před 1 měsícem

Skvělý styl i rozbor situace.
Jen nedej bože, aby nám ti zlí Rusové nějak podrželi Fialu, jak nás autor straší v poslední větě! Ale úplně nereáné to být nemusí. V USA by jim taky více vyhovoval dementní Biden.

orinoko
orinoko
před 1 měsícem

V souvislosti s knihou rehtacky Dej-vice: “Problém je, že současní propagandisté si počínají podobně jako ti před rokem 1989 a moc se nepoučili. Nepočítají s myslícím člověkem, který je schopen si dělat sám závěry a na základě svých zkušeností. K dispozici je dostatek informací a myslící člověk si udělá sám závěr. Když se struna přepíná, tak… Číst vice »

Naposledy upraveno před 1 měsícem uživatelem orinoko
shoty
shoty
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  orinoko

Nepočítať s mysliacim človekom je prejavom dobrej znalosti mentálnej úrovne väčšiny ľudí. Logika Jana Schneidera je síce nepriestrelná, ale je prd platná. Tak ako pri odsúdení Kapala so Skálom. Ako mohli spochybňovať katynský masaker, keď celú reláciu rozoberali, kto ho má na svedomí…. Vyrástol nám tu 30 rokov po komunistoch fašizmus. Ľudia… Číst vice »