Efekt “Dancing Derwish” může spustit jadernou válku mezi NATO a Ruskem. Hrozba je po včerejšku akutní.

Ukrajinci se dokonce včera chlubili, že v ruském “radiolokačním za-obzorovém poli vytvořili svým včerejším úderem díru”. A že Rusové tak nyní nevidí na část území, ze kterého by na ně mohlo NATO vypálit své jaderné rakety! 

Situace je po včerejšku vážná. Místopředsedové italské vlády Matteo Salvini a Antonio Tajani včera večer slovy: “Chceme mír, ne předehru ke třetí světové válce!“, důrazně odmítli nejnovější pokusy fanatika z Kyjeva rozpoutat válku mezi NATO a Ruskem. 

(1) Zelenského ministr zahraničí Dmytro Kuleba začal včera z Kyjeva vykřikovat, že Ukrajina musí dostat dalekonosné rakety a povolení útočit těmito raketami do hloubky Ruska! Těsně před tím, kyjevské drony zaútočily na jeden z 10ti ruských za-horizontálních radarů, které mají jediný účel, kontrolovat, zda nejsou proti Rusku odněkud odpalovány strategické a taktické jaderné rakety. Ukrajinci se dokonce včera chlubili, že v ruském “radiolokačním za-obzorovém poli vytvořili svým včerejším úderem díru”. A že Rusové tak nyní nevidí na část území, ze kterého by na ně mohlo NATO vypálit své jaderné rakety!

Už začátkem května se Ukrajinci dronem pokusili vyřadit z provozu nejmodernější, a jediný ruský za-horizontální kontejnerový radar. (Podrobně i s nákresy a fotodokumentací v MAP 1983.)

Tyto nejnovější ukrajinské útoky na ruské strategické radary, které mají jediný účel, včas odhalit první jaderný úder, jsou mimořádně nebezpečné, protože ruská jaderná doktrína na ně předepisuje odpovědět jaderným úderem, a provést jej celoplošně i na potenciálního objednavatele těchto útoků, (USA, NATO).

(2) Šílenec Zelenskyj není v tomto svém nejnovějším pokusu, jak rozpoutat III. světovou válku zdaleka osamocen. Na pomoc mu předevčera opět přispěchal i fanatický generální tajemník NATO Stoltenberg. A nestačilo mu, aby volal po dodávkách útočných raket, kterými by mohla Ukrajina udeřit do hloubky Ruska, ale hned začal i vyhrožovat Číně, že přestane podporovat Rusko, nebo uvidí “západní reakci”.

Ke Stoltenbergovi, a k jeho požadavku na okamžité zahájení ostřelování Ruska západními raketami odpalovanými z území Ukrajiny, se okamžitě z Německa přidali i tamní Zelení Militanti, a jejich parlamentní vůdce Anton Hofreiter začal tupě médiím deklamovat regule mezinárodního práva, které umožňují zemi, která se brání útoku agresora, zaútočit v odvetě na jeho území. A zasvěceně přitom tvrdil, že ostřelování Ruska západními raketami z Ukrajiny je legální, a proto musí být umožněno.  Zelený mozek Anton Hofreiter tak včera opět dokázal celému světu, jak pomatené myšlenkové pochody se neustále odehrávají v hlavách všech západních zelených politiků, neb je z prostého selského rozumu všem normálním lidem naprosto zřejmé, že z hlediska jaderného konfliktu, je v zásadě jedno, zda vypukne legálně či protiprávně, protože na jeho konci už nebude na živu ani jeden soudce, ani žádný porotce, prokurátor, soudní zapisovatel, či advokát, který by se příčinou vypuknutí jaderné války mohl trestněprávně zabývat. Chcete-li rychlý konec světa, volte Zelené! Zdá se totiž, že včerejší oznámení koncernu VW, že “bude i nadále vyrábět auta se spalovacími motory, pokud si to zákazníci budou přát”, je donutilo, aby se pokusili dosáhnout svého cíle i jinými, poněkud drastičtějšími prostředky. 

(3) Zelenskyj včera večer totálně ztratil nervy a vybuchl, a začal obviňovat západní politiky a západní země, ze zrady ukrajinské myšlenky. Podle něj západní politici udržují “pootevřená dvířka do Ruska”, obchodují s ním a mají v něm stále své diplomaty. Nejvíce se Zelenskyj vztekal, že mu Západ nechce dát “všechny zabavené ruské miliardy, protože by to znamenalo, konečný zlom ve vztazích Západu s Ruskem!” Proč tak Zelenskyj náhle večer zuřil, je jasné z dopoledního dělení prvních zisků ze zabavených ruských miliard. Ukrajina dostane 1 miliardu EUR, ale EU a bankéři si vezmou 5 miliard EUR! Mouřenín posloužil, mouřenín může jít, je staré heslo západních vládců. Navíc Zelenskyj nemůže ruskou miliardu použít jinak než na rozvoj civilní společnosti na Ukrajině. Je tak vlastně určena především na živobytíčko členů ukrajinských proevropských neziskovek. A ti nemají korupční okolí svého prezidenta ani trochu v lásce.

(4) Rusové navíc včera vyděsili ukrajinské režimní politiky svým nejnovějším rafinovaným tahem. Tzv. nový ruský gubernátor Charkova Vitalij Gančev začal prostřednictvím médií šířit, že obyvatelé celé charkovské oblasti si mohou okamžitě po osvobození svých obcí a měst vyžádat ruský pas, který jim bude bez výhrad přidělen. Tedy, že obyvatelé Charkova se nebudou muset nejprve stát občany nějaké rebelské republiky a hlasovat v referendu o připojení k Rusku, ale že se rovnou stanou Rusy, a tím se jaksi automaticky charkovská oblast stane součástí Ruska. Ukrajinská média včera před těmito novými ruskými rafinovanými sliby, jak rozložit Ukrajinu, své občany důrazně varovala. Ukrajinec tak bude mít brzy k dispozici zajímavý výběr v případě, že nutně potřebuje platný pas a nemá ho.  Buď si může jít pro ukrajinský pas a skončit v zákopu na ruské frontě. A nebo si jít pro ruský pas, bez povinnosti skončit na ukrajinské frontě. Snadno se tak může stát, že než se český agent Koudelka vzpamatuje, z ukrajinských uprchlíků bez platných ukrajinských pasů se v ČR rychle stanou ruští státní příslušníci ukrajinského původu. Jak by potom české soudy celý problém řešily, si nedovedu představit. Ovšem udělat z ukrajinské menšiny v ČR ruskou menšinu v ČR, jen proto, že Zelenskyj odmítá vydávat ukrajinské pasy svým občanům jinak než současně s jednosměrným lístkem do zákopu na frontě, tak to by byl gól!

(5) Hitler je “tančící derviš”, a musí být zastřelen!  Tento výrok, který v roce 1938 pronesl ke svému bratranci slavný německý generál Henning von Trescow na tajné poradě pruské generality, vstoupil do dějin. Ne proto, že odstartoval celou šňůru neúspěšných atentátů na Hitlera i celé spiklenecké hnutí pozdějších stejně neúspěšných atentátníků z roku 1944. Nýbrž proto, že pouhými dvěma slovy “tanzender Derwisch” generál Trescow dokonale vystihnul nebezpečí, které v roce 1938 Hitler celému světu představuje.

Tančící derviš je islámský mystik, který se zvláštním otáčivým tancem uvede do stavu transu mysli. Je to náboženský obřad, typický zejména pro Turecko.

V německých reáliích před druhou světovou válkou ovšem tento výraz evokoval představu naprostého smyslů zbaveného šílence, který se ve svých činech už nezastaví před ničím, jen aby výplody svého chorého mozku vnutil celému světu. Jak generál von Trescow v roce 1938 předpověděl, tak i Hitler skončil. Jako naprostý šílenec nevnímající realitu světa se v dubnu 1945 ve svém bunkru v Berlíně radoval ze smrti amerického prezidenta Roosevelta, a okamžitě začal plánovat, jak se spojí s USA a rozpoutá novou válku mezi západními spojenci a Stalinem.

A protože Bůh má geniální smysl pro ironii. A protože nám jeden evropský tančící derviš, Hitler, dosud k našemu poučení nestačil, stvořil nám druhého. A ten teď opět ve svém bunkru těsně před nevyhnutelnou kapitulací své říše sní, že rozpoutá válku mezi USA a Ruskem, aby se vyvlékl z drtivé porážky, kterou svou chybnou válečnickou kalkulací způsobil.

Tak až půjdete za pár dní k volbám, tak si dejte pozor, ať nezvolíte nějakého dalšího “tančícího derviše”. Problém generála von Trescow byl právě v tom, že nebylo jak Hitlera odvolit. Asi ne náhodou tak Zelenskyj nyní nechce připustit prezidentské volby.

(P.S) Začínám třetí tisícovku analýz. Děkuji Vám za maily a přání k výročí, stejně tak za všechny dary, podporu, pomoc a nápady. Bez toho všeho by analýzy nevznikaly. Děkuji.  Pokračování předpovědí Prince vyjde asi zítra, dnes byla horká aktualita.

*

Michael Svatoš, MaP2001

4.2 10 hlasy
Hodnocení článku
4 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 3 měsíci

Děkuji všem za informace z fronty.

orinoko
orinoko
před 3 měsíci

Slavné deja vu … uz zase se to Putinovi začíná bourit! Jako v případě Prigozina. Útoky na Krym z oblasti Zaporozi a Odesy se prudce namnozily. Jemensti Husiti sundali vlastními raketami 5 reaperu, Rusové vypustenym palivem ze stíhačky jediný . Na Krymu se letos čeká rekordní sezóna, ale ukrorakety od bideta etc už… Číst vice »

Anonym
Anonym
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  orinoko

Pane/paní Orinoko, nepište svoje pokyny sem na Novou republiku, my s tím nic neuděláme. Musíte poradit tomu hlupákovi Vladimírovi, který neví, co činí. Neodkládejte to, prosím.
Adresa: Кремл, Красная площадь
To stačí. Tam to každej posťák zná…

orinoko
orinoko
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Anonym

Klasika známá odjinud. Zlaté tele politiky. Co bude, až nebude? Už teď byste měli myslet NATO, jak to bude POTOM. Ale hlavně, já se jen ptám stejně, jako to dělají Rusové. Kdypak zase půjde ke dnu nějaká ruská loď? Ruské reakce:”Bez amerického spropitného by se to nemohlo stát…., jsem zvědavý,… Číst vice »

Naposledy upraveno před 3 měsíci uživatelem orinoko