Chystá se státní převrat? Lidské hyeny hodují na zraněném Ficovi

Tak se někteří dočkali. Komentáře pod zprávami o postřeleném premiérovi na sociálních sítích jsou nečitelné – lidské hyeny hodují na neštěstí člověka. Odebrují kriminální čin, extrémní precedens

Záběr z místa střelby

 

Kam jsme se to dostali?

A je toto konec bičování vášní, nebo naopak začátek nové, temné éry Slovenské republiky?

Nikdy v minulosti se tolik hejtu nesneslo na člověka. To, co dokázala opozice, vejde do dějin. Soustavným opakováním refrénu „Nebo Fico“ či „Fico do basy“ dosáhly vybičování vášní natolik, až někomu přeplo, a sáhl po extrémním násilí. V Handlové se nestřílelo jen na premiéra – byl to atentát na demokratický slovenský stát.

Kdo za to ponese zodpovědnost? Nějaký nešťastník, psychicky narušený jednotlivec, kterého na muž policie zajistila? Ten je jen prostředek. Poslíček, takříkajíc. Někde musel přijít ke své myšlence – to není jen tak, že se ráno probudíte s pistolí pod polštářem, zívnete, a půjdete střílet na premiéra.

Odpovědnost je kolektivní, a je na bedrech opozičních politiků. V čele s mladým Šimečkem a jeho „nenásilnými“ majdanovými manuály.

Teď už můžeme říci, že jsou zafrkané krví.

A všichni, kdo podporovali vlnu zloby a nenávisti, mají také ruce od krve.

Sem jste dovedli Slovensko.

A co bude dál? Státní převrat? Bylo toto celé naplánováno silami na pozadí?

Nebo se změníme na policejní stát? Protože politický život už nezůstane, jaký býval. Pokud mohl maniak střílet na Fica, může jiný střílet na Blahu, další na Danka…

Bůh ochraňuj Slovensko.

*

PhDr. Marián Kluvanec PhD., Hlavné Správy Sk

*

Přečtěte si také:

4.7 12 hlasy
Hodnocení článku
7 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 1 měsícem

Jaký převrat pana premiéra Fica zatím někdo z jeho stany zastoupí než se vrátí po uzdravení. Ale selhala ochranka a s tím budou muset udělat pořádek.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 1 měsícem

Trefili nesprávného premiéra.Těžko dělat hned nějaké závěry. Hlavně aby se Fico dal do pořádku. Bude ho čekat hódně práce. Podle mne atentátníkovi vedli ruku tací jako bývalá prezidentová, Kňažko, Vášáryová… U nás na vládě už mají jasno. Provokace Putina! I pomatenci mohou být řízení. Vis vraždy našich budoucích filosofů…
.

orinoko
orinoko
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Umělci Hajzlova ritu. Snad to dopadne dobře, jenom chci upozornit, že nějaká česka komentátorska pýcha adresovala komusi , že Orban dobrovolně neodejde. Takhle to vypadá, když emericky hlinak zvici bideta padá na držku.
Hej, ty židovská hnilobo z Jihlavy, na scénu vchází – es kom der tag. Že, pane učiteli, sveraci.

SunTzu
SunTzu
před 1 měsícem

Pokud není pochopeno, že proti korporátně fašistické liberální “demokracii” se jednat v rukavičkách nedá, jsme ztraceni. Probuďme svoji nenávist!/!/! To oni chtějí občanskou válku, pokrytecké svině v SR a ČR (fialový hnus a Pepa 107) budou mlžit, připomeň jsme si věty z filmu Proti všem (těm cizákům a jejich slouhům) je nutné se protivit, do krve… Číst vice »

orinoko
orinoko
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  SunTzu

A zemědělský tlustoch říká, že si nemáme všímat židovských degeneratu. Pokud na Slovensku dojde k nejhoršímu, tak tu emericke prase skončilo. Na Slovensku i u nás. Právě jsem mluvil s idioty, kteří kapitulovali před pravdou bidet a PePa vulgo pako. Tak si aspoň smlsli na Platfusu Ovarovi.

skeptik
skeptik
před 1 měsícem

Přesně! Vinu nesou všichni kdo štvou proti Ficovi, především hlavní média a bulvár.
Vidíme jak si liberální “demokrati” představují demokracii.

Naposledy upraveno před 1 měsícem uživatelem skeptik
palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem

Souhlasim..I ti ” nasi” prispeli.Fotku ministerske nany a Nade jsme mohli videt nedavno