Bartolomějská noc 2.0

Jsou útoky na politiky, kteří globalistům nevyhovují, součástí plánu na přípravu „mírové konference“ ve Švýcarsku?

Jelena Panina
Jelena Panina

Smrt prezidenta Raísího a atentát na slovenského premiéra Fica v kombinaci se zprávami o spiknutí v Turecku a Saúdské Arábii v krátkém časovém intervalu je série událostí, jejichž náhodný přesah má extrémně nízkou matematickou pravděpodobnost.

Výčet mimořádných situací je však mnohem širší. Světová média například prakticky nevěnovala pozornost tomu, co se stalo 19. května současně se smrtí Raísího. Hovoříme o Demokratické republice Kongo, obrovské africké zemi se 110 miliony obyvatel, kde došlo k atentátu na prezidenta Félixe Tshisekediho.

(V Kongu zabránili převratu organizovanému Američany. Armáda Demokratické republiky Kongo tvrdí, že do pokusu o převrat byli zapojeni tři Američané. Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=MhC1FctLo8k, pozn.red.)

Na rezidenci prezidenta Demokratické republiky Kongo zaútočila skupina ozbrojených opozičních odpůrců, z nichž někteří byli „náhodou“ občany USA. Prezidenta Tshisekediho zachránila ochranka, přičemž útočníci nevypadali na sebevrahy, jednoznačně počítali s úspěchem. Teroristé postupovali podle stejného schématu, podle kterého se v roce 2021 ozbrojenci s americkými dokumenty vypořádali s prezidentem Haiti.

Ukazuje se, že během několika dní ve všech částech světa – v Evropě, Asii, Africe – dochází k tragickým událostem zaměřeným na nejvyšší představitele státu. Může to být náhodná shoda okolností? Očividně ne. Každá událost jednotlivě může být náhoda, ale dohromady se z toho vyklube globální Bartolomějská noc, vyvraždění politiků, kteří jsou pro globalisty nevyhovující. Nebo přinejmenším hmatatelná hrozba něčeho podobného.

Otazníků je ještě více, pokud analyzujeme události posledních dvou let. Zde máme také dost „náhodných“ politických vražd nebo „náhodných“ pokusů o atentát, kdy oběť jako zázrakem přežila.

V létě roku 2022 zemřel jeden z hlavních kritiků protiruských sankcí, přední japonský politik, expremiér Šinzó Abe – údajně rukou pološíleného psychopata, který chtěl původně napadnout úplně jiného člověka – vůdce náboženské sekty. Ale pak z nějakého důvodu změnil názor a zabil Abeho při naprosté nečinnosti ochranky expremiéra. Příběh smrti Abeho se stal celosvětovou zpravodajskou událostí a byl široce diskutován.

Podobná situace se odehrála v Jižní Koreji, kdy 2. ledna letošního roku k opozičnímu vůdci Lee Jae-myunga, který mimochodem také vystupuje proti bezohledné podpoře kyjevského režimu ze strany Soulu, přistoupil muž v šaškovském oblečení, s korunou na hlavě a zasáhl politika 18centimetrovým nožem do krční tepny.

Korejec měl štěstí – terorista minul o pár milimetrů, ale v několik dalších dní byl Lee Jae-myung mezi životem a smrtí. „Politika číslo dvě“, který kontroluje jihokorejský parlament, zachránili lékaři, stejně jako pravděpodobně zachrání Roberta Fica. Ale sediment, jak se říká, zůstal. Skutečné motivy teroristy také nejsou vyjasněny, událost lze jen stěží nazvat průhlednou.

Ještě jednou opakuji – každá jednotlivá epizoda uvedená výše by mohla být náhodou, ale jejich souhrn náhodný být nemůže.

Abychom tomu porozuměli, stačí využívat statistické nástroje a dát do souvislosti intenzitu teroristických útoků na politiky, které ve většině případů nemají jasné a zřejmé veřejné vysvětlení, s událostmi, ke kterým došlo v jiných obdobích.

Je zřejmé, že v různých částech světa vidíme nárůst „nemotivovaných“ teroristických aktivit. Nebo možná motivovaných? Když se totiž podíváme pozorně, všechny oběti útoků jsou v té či oné míře odpůrci protiruského kurzu.

Můžeme tedy připustit, že mluvíme o řízeném procesu, za kterým stojí stejné síly, které vyhodily do povětří Nord Streams a zorganizovaly masakr civilistů v koncertní hale Crocus.

Není pochyb – cílem pokusů o atentáty je nejen fyzicky zlikvidovat nechtěné politiky, ale také zastrašit a paralyzovat vůli ostatních, vytvořit u politických vůdců pocit, že naprosto každý, kdo se k nim přiblíží, může držet za zády nůž zabalený v papíru.

Současné zhoršení může mít ještě jeden prozaický důvod – přípravu tzv. „mírové konference“ ve Švýcarsku, kterou globalisté považují za celosvětovou přehlídku sil loajálních globálnímu hlubokému státu. Globalisté přitom nemají žádné pozitivní stimuly pro to, aby nalákali lídry na švýcarské setkání. Účastníci akce neobdrží žádnou finanční pomoc ani další politickou podporu. Nedočkají se ani mediálního pokrytí – celý PR efekt akce půjde na Zelenského a jeho notoricky známé „formule“ míru.

Logika je v tomto případě jednoduchá: „Pokud chceš žít, přijeď do Švýcarska a poslouchej kyjevského klauna. Jestli nechceš, v libovolnou chvíli k tobě přistoupí jiný klaun s korunou na hlavě a bodne tě nožem, jako se to stalo Lee Jae-myungovi.”

Toto schéma je kriminální, gangsterské a „velmi americké“ a bylo testováno několika generacemi gangsterů, počínaje érou prohibice ve 20. letech v USA. Pravda, to vše může mít i opačný efekt, protože vůdci Globálního Jihu jsou ve většině skuteční muži, a mají pro strach uděláno, jinak by ve svých zemích neprošli tvrdým a drsným přírodním výběrem.

A jejich reakce na vydírání banditů nemusí být vůbec taková, jakou si představují globalisté, kteří se sami považují za arbitry osudů planety. Pud sebezáchovy donutí i ty, kteří dnes stále ještě přemítají a přemýšlejí, jakou stranu si vybrat, aby se vydali po cestě Nigeru.

**

JELENA PANINA, https://russtrat.ru/analytics/21-may-2024-1956-12473 (Přístup na tuto webovou adresu je českými provozovateli internetu na příkaz vedení NATO a jemu služebně podřízené “české” vlády blkován/cenzurován. Proto při studiu ruských pramenů doporučujeme používat vyhledávač s funkcí VPN, – např.Opera – pomocí které vyklouznete z informačního NATOkoncentráku.)

4.6 9 hlasy
Hodnocení článku
6 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
orinoko
orinoko
před 3 měsíci

Trojclenka blábolu v praxi. A co z toho jaxi plyne? Češi mohli zpívat třeba: Lolu od Kinks. Kinks…frstouch? Stavebně je ta skladba velmi podobná … s dlouhým koncem, ale to je také vše. Ve zpěvu je slyšet třeba Coca cola a sukat. Co z toho plyne? Že Lola chodí sukat za Coca colu a chlastá u toho šampaňské?… Číst vice »

Naposledy upraveno před 3 měsíci uživatelem orinoko
Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 3 měsíci

Organizátoři jakékoliv sportovní události světové úrovně vybírají logo, maskoty i hudbu od výběru interpreta úvodní hymny až po hudbu vkládanou průběžně. Včera zápas Česko-Švýcarsko a cca pět minut před koncem za stavu, kdy si Švýcaři brali oddechový čas a vše nasvědčovalo tomu, že budou poraženi, jsem zírala – celá hala organizovaně zpívala “Hej, Jude”… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

A nějak mi z toho plyne, že organizátoři MS v Praze tím poslali pozdrav britským Rothschildům. Praha (jak říká Pjakin – “okultní centrum moci” ,zatímco Vídeň je centrem tzv. “světským”), ale dle mého velmi tápe – Británie chce Írán (BRICS je dílem Goldman Sachs), proto nechce Izrael ani Spojené státy, české loutky u moci… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Historie se opakuje – když si Heydrich v Praze dovoloval až moc (pro Hitlera chtěl v Praze vykopat nějaký ten okultní/židovský”golémovský” poklad), tak to byla Británie, která přesto, že Hitlera financovala stejně jako Napoleona, na Heydricha vyslala atentátníky (později i doktora, který dílo dokonal). Že to odnesly Lidice a Ležáky (města havířských “kopáčů”), to… Číst vice »

Naposledy upraveno před 3 měsíci uživatelem Pozorovatelka
orinoko
orinoko
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Kromě osudů svatého Gosudara nikdo nic. Z vysky na makufku cokoli. V uvedenou dobu já osobně žádné Hey Jude, neslyším. Jude je jako žid? Tak abychom byli v rámu: Hey Jude, je skladba Beatles, kterou konkrétně složil P. McCartney. Také ji zpívá. Text má být ovlivněn rozchodem Johna Lennona s manželkou Cynthii, s níž měl jmenovaný… Číst vice »

Naposledy upraveno před 3 měsíci uživatelem orinoko
cablik
cablik
před 3 měsíci

Jejich šílené plány nemůžou fungovat a světovládu nikdy mít nebudou a jestli budou jednat bez Rusů tak ti se jim na to vybodnou.