A zase ti umělci

Teda ono nejen oni, ale při představě, že někdo takový jako David Matásek je herec Národního divadla, a tedy by měl mít alespoň nějaké základní morální hodnoty, se dokáže posmívat smrtelně zraněnému člověku jen proto, že nesdílí jeho pohled na svět, je mi na nic.

Jana Marková
Jana Marková

Jenže kdo je vlastně herec David Matásek? A jaké jsou jeho hodnoty? Měl čtyři manželky a s každou z jedno dítě. Za komunismu byl sám prominentní děcko, které si v rámci rebelských let, a protože to bylo in, s radostí s Orlíkem prozpěvoval „Bílou ligu“. Když ovšem začala být in migrace a globalisté, tak se z Bílé ligy stala liga černá, a z rasisty Matáska multikulti šmejd, co sem chtěl vozit spolu se Šojdrovou vousaté „sirotky“. Od komunisty, rasisty, skinheada, multikulturalisty, globalisty a sluníčkového havlisty se nám přerodil do posmívače, ba dokonce možná schvalovače atentátů na premiéra.

Přemýšlím, jestli i on bude mezi těmi umělci, co budou čerpat státní peníze na tvorbu. Přemýšlím, jestli se bude někdo zabývat tím, že tenhle výrok a následná diskuze už je za hranou. Přemýšlím, kam až se naše novodobá kulturní fronta dostala. Do jakého bahna se všichni tihle Matáskové budou ochotní ponořit, aby je režim adoroval. Možná ale žádné dno nemají. Podporovaní protekční hajzlíci za každého režimu a s každým.

Ale ono je to logické. Celá tahle prorežimní neobolševická progresivní svoloč žádné hodnoty nemá. Kromě těch pokřivených. A v celé své nahotě se ukazuje to, že morálka a etika je spojena vždy s konzervativním přístupem, než s tím progresivním. Což je ale naprosto logické, protože konzervativní hodnoty jsou na slušnosti postavené. Nenechme je vyhrát. Už teď nám vládnou korupcí, eurohujerstvím a protekcionismem prolezlé strany. Nechtějme aby nám vládli Matáskové a Novotní. Nedovolme jim to.

*

Jana Marková, ZDROJ

4.7 13 hlasy
Hodnocení článku
14 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Mivyk
Mivyk
před 3 měsíci

Matásek u mne skončil. Je to zrůda.

Georg
Georg
před 3 měsíci

Mohu souhlasit s tím, že to zásadní sdělení, které vyznívá z článku je zřejmě pravdivé. Obdobné chování a názory našich “umělců” jsou bohužel takové. Neberu jim jejich “názor” na svět, politiku, na to má každý právo, nejen umělci, herci. Nikoho nekádruji, co je však dle mého názoru nepřípustné, nedemokratické a nelidské je něco podobného,… Číst vice »

Georg
Georg
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Georg

Rozhodují velmi úzké skupiny lidí, které nejsou v žádné straně, ale jsou spojeni v jedné “internacionále”, kde je spojuje jejich zájem, jak ovládat penězi vše, včetně lidí.

vachav
vachav
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Georg

Bohužel stále se opakuje-i u novinářů z jinak rozumnými a konzistentními názory-to používání tzv.povinných frází sloužících k dehonestaci minulého režimu.I tato mladá dáma by si měla rozšířit své historické znalosti a pak by věděla,že žádný komunismus nikdy a nikde nebyl a není,a pojmy jako “neobolševismus”případně “neomarxismus”jsou nic neříkající fráze,sloužící zase jen k překrucování historie.Bolševici u nás nebyli-existovali pouze v Rusku… Číst vice »

Georg
Georg
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  vachav

Jen upřesnění, RSD (bolševici, byli i menševici, ale těch bylo málo od toho menše) se přejmenovala (nezanikla) na svém VII.sjezdu v roce 1918 na KSSS, ale údajně při oslovení se používalo stále bolševik, ale po r.1926 jen komunista.

cablik
cablik
před 3 měsíci

Nic takových je hodně co převrací kabáty a profitují z korporátního fašismu jen další prospěchář stejně jako ta loutka co si říká president ČR.

Jarda
Jarda
před 3 měsíci

Pokud budou lidé platit vstupenky na tyto hajzle jako je Matásek budou tito hajzlové hlásat to co hlásají.

tomaskova
tomaskova
před 3 měsíci

Umělec na stejné morální úrovni jako Hrušinský, Vašáriová, Kolářová, Svěrák atd.atd.

vaclav
vaclav
před 3 měsíci

Matásek je herec? Ne vůl !!!!!!!

mikkesh
mikkesh
před 3 měsíci

Zakopaný pes je uveden hned v prvních větách. Systém. Měl čtyři manželky a má čtyři děti. Určitě hypotéku a pokud je systém nastavený tak, že o tom kdo bude hrát v televizních detektivkách rozhoduje nějaký politruk, je problém na světě. Už léta. Příkladů je nespočet. Dejdar si nezahrál pěkných pár let, přišel o všechno a jak dnes… Číst vice »

skeptik
skeptik
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

A samozřejmě zrušit povinné placení ČT a rozhlasu z čehož jsou následně vyplácení zpovykaní “umělci”.

orinoko
orinoko
před 3 měsíci

Matásek, toť prototyp českého zkurvence, jenž má svojí marku u konzumní tv brambory v Podripsku. Z té jeho tlamy přímo čiší dokurvenost charakteru stejně jako z drzky Simečky degenerata. Každý psychiatr vám potvrdí, že některé obzvlášť povedené gesichty signalizují permanentní stav duše, přebývá-li v tom mase vůbec nějaká. Někdy je to hotový masakr. Tak tohle… Číst vice »

Naposledy upraveno před 3 měsíci uživatelem orinoko
unkas
unkas
před 3 měsíci

paní Marková, “…prorežimní neoliberální progresivní svoloč…”

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 3 měsíci

Tupounci si mysli,ze jsou neco vic