Ostudný týden zakončený pochodem trapnosti

Obrovský mejdan LGBT komunity skončil za přítomnosti některých našich vládních představitelů a opět ukázal pár věcí. Zatímco příslušníci a sympatizanti této vrstvy obyvatelstva tvrdí, že jde především o zábavu a snahu ukázat, že existují, normálně uvažující lidé to berou jako ukázku zvrhlosti společnosti a degradaci vztahů mezi mužem a ženou.

Jindřich Kulhavý
Jindřich Kulhavý

Průvod Prahou je stále větší a halekání o svobodě intenzivnější. Účastí vládních politiků na této akci se ukazuje, čemu dávají podporu a co je pro ně asi prioritou. Bylo by to pochopitelné, kdyby se průvod konal například na podporu potřebným matkám a samoživitelkám, nezaměstnaným, ohroženým či zneužívaným dětem. Jenže tomu tak není a karnevalová šaráda v ulicích hlavního města je spíš přehlídkou obsese a zvrhlosti. To nejsou slova stárnoucího konzervativce, ale heterosexuálního muže, otce uznávajícího klasický vztah mezi mužem a ženou. Průvod polonahých, duhou zdobených a jásajících individuí prezentujících se v kožených oblecích napodobujících poslušné koně, psy či otroky, zúčastněné osoby sice mužského pohlaví, ovšem jdoucí na podpatkách, v šatičkách a výrazném malování, objímající se chlapce navzájem či ženy láskyplně zaklesnuté do sebe, to nelze považovat jen za trapný pokus o karneval, ale také o výzvu hozenou heterosexuální většině a rodinám, z nichž se rodí děti.

Vládní či městští úředníci podporující tuto společnost a zároveň hanobící český národní symbol pravděpodobně sbírají politické body kdekoliv a nestydí se sáhnout ani do úplného fekálu. U Pirátů je to vcelku očekávané, jejich zkouřený předseda se ostatně už dlouho účastní všech možných akcí z extremistického prostředí, až už to byla Antifa, boj za legalizaci užívání konopí (nikoliv jen k lékařským a technologickým procesům), přičemž Piráti se už dlouho snaží být jistou avantgardní partají. Bohužel vidí pokrok tak, kde ho viděli Hippies v minulém století. Tedy v drogách, nevázanosti (nejen v sexu) a všeobecnému protestu proti společnosti. Vynechme svobodu, Bartoš je zodpovědný za digitalizaci, a ta k svobodě nevede, spíše naopak. Moderní technika je, a ještě více bude, zneužívána k totální kontrole každého z nás. I proto si tak rozumí s ministrem vnitra Rakušanem, který se ostatně průvodu účastnil také.

Letos jsme LGBT komedii záměrně ignorovali a vyjadřujeme se k ní až nyní. Jako v minulých letech jsme měli možnost vnímat podporu různých sponzorů, existenci darů a dotací věnovaných této kdysi velmi okrajové skupině lidí, jejichž množství se zvětšuje s tolerancí státních orgánů ignorujících potřeby mladých rodin starajících se o pokračování lidstva. Děti se pro současnou mocenskou vrstvu stávají obtížnými a jsou prezentovány jako nebezpečí pro budoucnost planety. Někteří ekomaniaci se vzdávají rodičovství, aby zplozením potomků nevytvářeli smyšlenou uhlíkovou stopu. LGBT aktivisté jdou ruku v ruce se zelenomozkovou generací. Právě složitost mít vlastní děti u homosexuálů či pošahaných příslušníků jakýchsi jiných pohlaví je Zeleným příjemná. No a část deviantů schovaných v davu z Pride průvodů má ráda děti tak trochu po svém a my tak musíme ty své před nimi chránit.

Je ostudou národa, který si neumí vážit klasické rodiny, rodičovství a dává na odiv sexuální úchylky. Vztah mezi mužem a ženou je zásadním zdrojem zachování lidstva, vždyť i tito exhibicionisté vznikli z jejich lásky. Jestliže se oprávněně stydíme za naše prolhané politiky, pak máme nyní další důvody. Bartoš je parodií na muže i vládního představitele státu. Ostatně to i další jeho kolega Pirát a ministr zahraničí Lipavský. Rakušan zase neuznávající kolektivní vinu v případu znásilňujících Ukrajinců u nás, ovšem v souvislosti s Ruskem zakazující tenistkám účast na turnaji v hlavním městě ji naopak prosazující, v klidu slaví se šťastnými a křepčícími homosexuály uprostřed Prahy. Nevím jak Vy, ale většině lidí normálně uvažujících je z toho přinejmenším smutno. Zároveň respektujeme ty, jejichž orientace je sice v rozporu s přírodou, nicméně mají na celou tuto akci podobný názor a nemají potřebu se jí účastnit.

**

Jindřich Kulhavý, www.inadhled.live  

3.7 6 hlasy
Hodnocení článku
7 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Karel2002
Karel2002
před 10 měsíci

Homosexualita je poruchou sexuálního pudu, ale světová zdravotnické organizace jí vyřadila ze seznamu nemocí a poruch s tím, aby se tak těmto lidem dále neubližovalo. “Pochody hrdosti” apod. jsou pouhé politikum na získání voličů z řad homosexuálů. Zajímavé je, nejslavnější osobnost našich dějin, císař Karel IV., vehementně homosexuály pronásledoval a těšil se z jejich upalování… Číst vice »

cablik
cablik
před 10 měsíci

No jo to jsou ty transatlantické hodnoty Česky řečeno rozřezejte si pohlavní orgány aby jste nikdy nemohli mít děti a o to opravdu jde. Nejhorší je že chtějí dětem kazit dětství no snad na ně brzo dojde.

vachav
vachav
před 10 měsíci

Tak mě je z toho, na rozdíl od autora, přinejmenším na blití.Příčina tohoto stavu je zřejmá-zvrhlý kapitalismus.Ovšem primární důvod spočívá bohužel v degeneraci živočišného druhu Homo sapiens sapiens.Smutná realita pro budoucí ganerace.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 10 měsíci

Pochod hrdosti a tolerance. Nevím na co jsou tito lidé hrdí a tolerance je na straně těch ,,normálních”. Nemám rád slovo úchylní ale odchylní jsou tito ,, hrdí” lidé určitě. Rozhodně nemám potřebu se jim podbízet…Jak říkal pan Werich, ať jdou třeba do rpdele, tomu rozumí, slovo řiť je pro ně složité…

SunTzu
SunTzu
před 10 měsíci

Klíčová otázka, co s tím dělat?! Bojkotovat sponzory – korporátně fašistické jako Vodafone, Škoda (už nikdy vůz této německé provenience)…. co s volenými zástupci, jak je eliminovat (já bych věděl), i když cinknuté průzkumy, pořád pirátstvo má kolem 10% … co s takovou masou idiotů?? Co v zemi, kde je ministr vnitra kreatura jako Rakušan!

Praded
Praded
před 10 měsíci

Všechny spolky, hnutí a strany co s tímto nesouhlasí by měly stále dokola zveřejňovat všechny co na tuhle zvrhlost přispívají finančně i jinak. Tohle přeci nemůže žádný morální člověk podporovat. Že někteří lidé podléhají zvrhlé morálce, ještě neznamená že je to pro společnost žádoucí a prospěšné. Jenže co očekávat od parazitů.

spartak
spartak
před 10 měsíci

Zmalovaný pražský fekál přitahuje zvrhlou část společnosti ,horší je to ,že dostává takový prostor na veřejnosti ,které dává přiklad mladší generaci.Nedávno se před naším vchodem válela ožralá a špinavá asi dvacetiletá idividua a když jsem jim řekl ,že smrdí jak prasata ,tak jen úškleb …Bydlím v centru Brna ,tak hustota odpadu společnosti se… Číst vice »